Annons: Shoppa min stil

T-shirt
Kofta
Tröja
Kofta
Klännning
Skjorta
Slacks
Kavaj
Klänning
Pälsjacka
Kjol
Väst
Kavaj
Kavaj
Kofta
Väska
Blus
Byxor
Byxor
T-shirt
Väska
T-shirt
Kofta
Kavaj
Väska
Sneakers
Kofta
Linne
Skjorta
Blus
Kofta
Kappa
Klänning
Klänning
Kjol
Tröja
Ankelboots
Väska
Cape
Skjorta
Kavaj
Klänning
T-shirt
Kofta
Kjol
Slipover
T-shirt
Kappa
Väska
Rosa kostymbyxor
Väska
Klänning
Klänning
Kavaj
Väska
Byxor
Satinkjol
Kavaj
Väska
Pullover
Kjol
Bag
Väska
Klänning
Pullover
Vit blus
Kappa
Skjorta
Kjol
Kavaj
Kavaj
Klänning
Kjol
Kofta
Skjortklänning
T-shirt
Kostymbyxa
Skjorta
Kjol
Väska
Stickad klänning
Linne
Kofta
Cardigan
Knytblus
Klänning
Väska
Kavaj
Jeans
Kofta
Blus
Klänning
Basker
Pullover
Väska
Väska
Kavaj
Klänning
Linne
Boots
Väska
Kofta
T-shirt
Väska
Kappa
Kavaj
Halsduk
Slingbacks
Klänning
Klänning
Byxor
Kappa
Kofta
Väska
Tröja
T-shirt
Skjorta
Klänning
Klänning
Väska
Kavaj
Skjorta
Kofta
Väska
Skjorta
Kappa
Grå kavaj
Kavaj
Pullover
Manolo Blahnik
Kofta
Skinnkjol
Knytblus
Knytblus
Kavaj
Klänning
Stövel
Klännning
38   228
65   447
30   397
33   386
23   300

Vita ljusstakar – Skandinavisk design

Jag skrev igår att jag inte shoppade någonting i Köpenhamn, men det var ju inte riktigt sant. Köpte ju två fina vita ljusstakar på Søstrene Grene på Strøget. Jag gillar den inredningsbutiken just för att de är bra på att snappa upp trender och erbjuder bra alternativ till de dyra designprodukterna! För mig som gillar att inreda med Skandinavisk design, det vill säga med mycket vitt och raka tunna linjer, finns det mycket att fynda. Dessa ljusstakar kostade typ 30 SEK styck.

Den här veckan jobbar jag tre dagar i Malmö, och alldeles för tidigt på torsdag (05.30) tar jag ett tåg till Stockholm där jag har ett par intervjuer inbokade för fler reportage. Jag ska bo hos min älskade vän Mina. Snabbvisit, men man får passa på att ses när man kan helt enkelt!

Nu väntar jag på att Carl ska komma hem från jobbet. Hör och häpna – JAG står för kvällens middag. Det blir lax i ugn med salt, peppar och citron. En av mina favoriträtter.

Ha en trevlig kväll!

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?