Annons: Shoppa min stil

Slacks
Kavaj
Linne
Väska
Skinnkjol
Väst
Pullover
Kavaj
Halsduk
Klänning
Blus
Blus
Kappa
Kofta
Klänning
Väska
Pälsjacka
Klänning
Väska
Kavaj
Kofta
T-shirt
Skjorta
Kavaj
Kappa
Byxor
Väska
Kavaj
Kostymbyxa
Kavaj
Klänning
Byxor
Kofta
Kjol
Klänning
Knytblus
T-shirt
Kofta
Grå kavaj
Väska
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Ankelboots
Kavaj
Kofta
Kofta
Väska
Klänning
Kofta
Tröja
Klännning
Kavaj
Vit blus
Kjol
Väska
Skjorta
Rosa kostymbyxor
Kofta
Skjorta
Cape
Kavaj
Väska
Kappa
Kofta
Sneakers
T-shirt
Kofta
Klänning
T-shirt
Kappa
Väska
Kofta
Skjorta
Basker
Pullover
Kappa
Cardigan
Klänning
Väska
Knytblus
Väska
Pullover
Väska
Klännning
Jeans
Väska
Linne
Väska
Väska
Slingbacks
Kavaj
Skjorta
Kavaj
Kjol
T-shirt
Väska
Blus
Pullover
Väska
Byxor
Slipover
Klänning
Kavaj
Knytblus
Väska
Väska
Kjol
Klänning
T-shirt
Linne
Kappa
Kavaj
Blus
Klänning
Kjol
Bag
Satinkjol
21   121
39   281
38   416
36   397
55   439

Vita ljusstakar – Skandinavisk design

Jag skrev igår att jag inte shoppade någonting i Köpenhamn, men det var ju inte riktigt sant. Köpte ju två fina vita ljusstakar på Søstrene Grene på Strøget. Jag gillar den inredningsbutiken just för att de är bra på att snappa upp trender och erbjuder bra alternativ till de dyra designprodukterna! För mig som gillar att inreda med Skandinavisk design, det vill säga med mycket vitt och raka tunna linjer, finns det mycket att fynda. Dessa ljusstakar kostade typ 30 SEK styck.

Den här veckan jobbar jag tre dagar i Malmö, och alldeles för tidigt på torsdag (05.30) tar jag ett tåg till Stockholm där jag har ett par intervjuer inbokade för fler reportage. Jag ska bo hos min älskade vän Mina. Snabbvisit, men man får passa på att ses när man kan helt enkelt!

Nu väntar jag på att Carl ska komma hem från jobbet. Hör och häpna – JAG står för kvällens middag. Det blir lax i ugn med salt, peppar och citron. En av mina favoriträtter.

Ha en trevlig kväll!

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?