Annons: Shoppa min stil

Klänning
Klänning
Skjortklänning
Pullover
Slipover
Cape
Klänning
Cardigan
T-shirt
Kavaj
Skjorta
Klänning
Klänning
Satinkjol
Knytblus
T-shirt
Väska
Knytblus
Kappa
Väska
Väska
Linne
Pullover
Väska
T-shirt
Jeans
Kavaj
Kofta
Linne
Kappa
Pullover
Klännning
Skjorta
Kavaj
Slingbacks
Väska
Väska
Väska
Kofta
Ankelboots
Blus
Kostymbyxa
Kofta
Tröja
Kjol
Klänning
Stövel
Kappa
Kavaj
Klänning
Klänning
Väska
Stickad klänning
Kavaj
Klänning
Kjol
Kjol
Väska
Väska
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Väska
Byxor
Kjol
Manolo Blahnik
Väska
Väska
Kofta
Skjorta
Kappa
Tröja
Bag
Kofta
Kofta
Kavaj
Klänning
Klänning
Kjol
Tröja
T-shirt
Väska
Sneakers
Kofta
Kappa
Kavaj
Basker
Pälsjacka
Kofta
Kofta
Kofta
Kavaj
T-shirt
Skjorta
Klännning
Klänning
Kavaj
Väska
Halsduk
Skjorta
Kjol
Skjorta
Klänning
Kappa
Blus
Klänning
Klänning
T-shirt
Byxor
Boots
T-shirt
Väst
Väska
Kavaj
Skjorta
Knytblus
Kjol
Slacks
Kavaj
Kofta
Kavaj
Grå kavaj
Kofta
T-shirt
Kavaj
Byxor
Blus
Linne
Skjorta
Väska
Vit blus
Pullover
Byxor
Skinnkjol
Kavaj
Klänning
Kofta
Kofta
Väska
31   197
62   422
45   350
40   404
64   379

Vita ljusstakar – Skandinavisk design

Jag skrev igår att jag inte shoppade någonting i Köpenhamn, men det var ju inte riktigt sant. Köpte ju två fina vita ljusstakar på Søstrene Grene på Strøget. Jag gillar den inredningsbutiken just för att de är bra på att snappa upp trender och erbjuder bra alternativ till de dyra designprodukterna! För mig som gillar att inreda med Skandinavisk design, det vill säga med mycket vitt och raka tunna linjer, finns det mycket att fynda. Dessa ljusstakar kostade typ 30 SEK styck.

Den här veckan jobbar jag tre dagar i Malmö, och alldeles för tidigt på torsdag (05.30) tar jag ett tåg till Stockholm där jag har ett par intervjuer inbokade för fler reportage. Jag ska bo hos min älskade vän Mina. Snabbvisit, men man får passa på att ses när man kan helt enkelt!

Nu väntar jag på att Carl ska komma hem från jobbet. Hör och häpna – JAG står för kvällens middag. Det blir lax i ugn med salt, peppar och citron. En av mina favoriträtter.

Ha en trevlig kväll!

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?