Annons: Shoppa min stil

Kofta
Väska
Klänning
Pälsjacka
Väska
T-shirt
Skinnkjol
Väska
Kjol
Klänning
Väska
Pullover
Knytblus
Skjortklänning
Blus
Väska
Väska
Skjorta
Kavaj
Väska
Klänning
Kofta
Kappa
Kappa
Kappa
Klänning
Kofta
Grå kavaj
Kavaj
Kjol
Kappa
Boots
Kavaj
Blus
Kofta
Väska
Klänning
Knytblus
Skjorta
Stövel
Kavaj
Kjol
Väska
Klännning
Knytblus
Kappa
Kofta
Basker
Väska
Kavaj
Väska
Satinkjol
Kavaj
Kappa
Klänning
Kofta
Väska
Tröja
Kavaj
T-shirt
Cape
Kofta
Kofta
Klänning
Väska
Klänning
T-shirt
Kofta
Slingbacks
Klänning
Skjorta
Klänning
Kofta
Jeans
Klännning
Skjorta
Cardigan
Byxor
T-shirt
Pullover
Linne
Kavaj
Kavaj
T-shirt
Klänning
Väst
Skjorta
Bag
Manolo Blahnik
Kjol
Kavaj
Stickad klänning
Kofta
Kjol
Tröja
T-shirt
Linne
Väska
Kavaj
Klänning
Kavaj
T-shirt
Klänning
Ankelboots
Kofta
Väska
Skjorta
Kjol
Skjorta
Klänning
Kofta
Kostymbyxa
Byxor
Byxor
Pullover
T-shirt
Klänning
Kavaj
Blus
Väska
Halsduk
Kavaj
Slipover
Kjol
Väska
Sneakers
Vit blus
Tröja
Skjorta
Väska
Kavaj
Pullover
Klänning
Linne
Byxor
Rosa kostymbyxor
Slacks
Kofta
83   308
65   507
45   366
40   417
64   389

Brunch och shopping i Köpenhamn 

Igår ställde vi klockan för att hinna ha en heldag i Köpenhamn. Ville och Malin, ett par kompisar från Stockholm, och deras lilla dotter Vera var på helgvisit där så vi skulle möta upp dem för brunch på Sokkelund i Fredriksberg. Självklart krånglade tågen (elfel?) så vi fick ta taxi över, men väl framme kunde vi i alla fall njuta av god mat och trevligt sällskap på en uteservering. Vi hann precis beställa brunch innan de skulle gå över till endast lunchservering. Eller  frukost som danskarna förvirrande nog kallar det.En väldigt trevlig stund, och mätt blev man!

Efter brunchen drog jag och Carl vidare till  den nyöppnade “Inderhavnsbron”. Det har visst tagit en evighet att få den klar. Nu användes den i alla fall flitigt av både cyklister och fotgängare. Jag hade lite högre förväntningar på utsikten, men vädret var ju lite sisådär.

Sedan strosade vi vidare i fina Nyhavn. Restaurangerna är ju turistfällor men jag gillar själva området. Vi köpte glass och kaffe och satte oss på bryggan intill båtarna en stund.  Sedan gick vi längs Strøget och jag fick besöka YSL/ Saint Laurent. Efter Chanel är det mitt absoluta favorit-modehus. De hade fått in nya höstkollektionen och det var så mycket som var i min stil. Tyvärr är jag ju inte gjord av pengar, men drömma kan man ju alltid.

Carl skulle jobba natt på andra sidan av Danmark så vi avslutade med middag på Fisketorvet, och därefter tog jag ett tåg tillbaka till Malmö. De gick som de skulle då i alla fall. Jag åkte faktiskt hem utan att ha shoppat någonting i Köpenhamn! Kanske lika bra eftersom jag måste betala vinstskatten från lägenhetsköpet den här månaden. Den summan var nästan lika hög som priset på en Chanel-väska. Bara nästan alltså.

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?