Annons: Shoppa min stil

Väska
Klänning
Klänning
Klänning
Kjol
T-shirt
Kavaj
Kofta
Svarta jeans
Linne
Kofta
Pälsjacka
Grå kavaj
Skjorta
Klänning
Ankelboots
Linne med spets
Kavaj
Klänning
Väska
Tröja
Kofta
Klännning
Klänning
Halsduk
Klänning
Skinnkjol
Klänning
Kofta
Rosa kostymbyxor
Klänning
Väska
Grön klänning
Kjol
Kjol
Väst
Klänning
Kostymbyxa
Kavaj
Sandaler
Pullover
Kofta
Klänning
Slingbacks
Byxor
Cardigan
Kappa
Satinkjol
T-shirt
Linne
Väska
Satinkjol
Klänning
Kavaj
Slipover
Basker
Klänning
Klänning
Jeansjacka
Boots
Kappa
Kavaj
Kofta
Kjol
Väska
Väska
T-shirt
T-shirt
Skjorta
Blå klänning
Klänning
T-shirt
Kappa
Kavaj
Skjorta
T-shirt
Väska
Blus
Väska
Klännning
Pullover
Väska
Bag
Skjorta
Skjorta
Väska
Manolo Blahnik
Skjortklänning
Jeans
Byxor
Blus
Slacks
Tröja
Stickad klänning
Väska
Kavaj
Sneakers
Väska
Kofta
Cape
Byxor
Kofta
Kofta
Kofta
Kappa
Klänning
Cardigan
Knytblus
Kjol
Plisserad kjol
Kofta
Tröja
Kappa
Blus
Skjorta
Knytblus
Väska
Kjol
Kofta
Pullover
Skjorta
T-shirt
T-shirt
Kjol
Klänning
Väska
Kavaj
Kavaj
Väska
Klänning
Kavaj
Plisserad kjol
Kofta
Byxor
Linne
Kofta
Kavaj
Väska
Väska
Kofta
Knytblus
Stövel
Kavaj
Kavaj
Väska
Kavaj
Skjorta
T-shirt
Vit blus
Kappa
T-shirt
Kavaj
Kjol
Pullover
13   121
73   399
45   342
68   455
46   356

Brunch och shopping i Köpenhamn 

Igår ställde vi klockan för att hinna ha en heldag i Köpenhamn. Ville och Malin, ett par kompisar från Stockholm, och deras lilla dotter Vera var på helgvisit där så vi skulle möta upp dem för brunch på Sokkelund i Fredriksberg. Självklart krånglade tågen (elfel?) så vi fick ta taxi över, men väl framme kunde vi i alla fall njuta av god mat och trevligt sällskap på en uteservering. Vi hann precis beställa brunch innan de skulle gå över till endast lunchservering. Eller  frukost som danskarna förvirrande nog kallar det.En väldigt trevlig stund, och mätt blev man!

Efter brunchen drog jag och Carl vidare till  den nyöppnade “Inderhavnsbron”. Det har visst tagit en evighet att få den klar. Nu användes den i alla fall flitigt av både cyklister och fotgängare. Jag hade lite högre förväntningar på utsikten, men vädret var ju lite sisådär.

Sedan strosade vi vidare i fina Nyhavn. Restaurangerna är ju turistfällor men jag gillar själva området. Vi köpte glass och kaffe och satte oss på bryggan intill båtarna en stund.  Sedan gick vi längs Strøget och jag fick besöka YSL/ Saint Laurent. Efter Chanel är det mitt absoluta favorit-modehus. De hade fått in nya höstkollektionen och det var så mycket som var i min stil. Tyvärr är jag ju inte gjord av pengar, men drömma kan man ju alltid.

Carl skulle jobba natt på andra sidan av Danmark så vi avslutade med middag på Fisketorvet, och därefter tog jag ett tåg tillbaka till Malmö. De gick som de skulle då i alla fall. Jag åkte faktiskt hem utan att ha shoppat någonting i Köpenhamn! Kanske lika bra eftersom jag måste betala vinstskatten från lägenhetsköpet den här månaden. Den summan var nästan lika hög som priset på en Chanel-väska. Bara nästan alltså.

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?