Annons: Shoppa min stil

Topp
T-shirt
Klänning
Kjol
Blus
Stickad klänning
Plisserad kjol
Klänning
Väska
Klänning
Kappa
T-shirt
Rosa kostymbyxor
Väska
Jacka
Pullover
Kofta
Cardigan
Väska
T-shirt
Linne med spets
Knytblus
Slipover
Väska
Manolo Blahnik
Kavaj
Skjorta
Kjol
Bag
Tröja
Pullover
Blå knytblus
Knytblus
T-shirt
Kavaj
Blus
Klänning
Kappa
Kofta
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Kofta
klänning
Väska
Byxor
Kofta
Klänning
Pullover
Skjorta
Byxor
Knytblus
Cape
Linne
Kofta
Väska
Väska
Kappa
Klänning
Pälsjacka
Väska
Väst
Klänning
Skjortklänning
Slacks
Kjol
Klänning
Tweedkavaj
Kavaj
Kappa
Jeans
Kjol
Satinkjol
T-shirt
Klänning
Svarta jeans
Tröja
Halsduk
Väska
Klännning
Skjorta
Kjol
Kavaj
Knytblus
Klänning
Tweedklänning
Klänning
Kofta
Kappa
Vit blus
Klänning
Slipover vit
Kavaj
T-shirt
Kjol
Klänning
Klänning
Linne
Kavaj
Kofta
Grå kavaj
Kofta
Linne
tröja
Byxor
Pullover
Klänning
Ankelboots
Kjol
Blus
Väska
Klänning
Gucciskärp
Blå klänning
Kavaj
Stövel
Kofta
Satinkjol
Plisserad kjol
Cape
Slingbacks
Kavaj
Kavaj
Kjol
Kavaj
Skjorta
Kappa
Väska
Klänning
Sandaler
T-shirt
Kavaj
Skjorta
Kjol
Klänning
Cardigan
Skjorta
Tröja
Skjorta
Väska
T-shirt
Väska
Väska
Byxor
Slipover
Klänning
Tröja
Kofta
Skinnkjol
Klänning
Tröja
Kjol
Linne
Väska
Kavaj
Basker
Skjorta
Boots
Trench coat
Kofta
Kofta
Kavaj
Kjol
Väska
Slipover
Knytblus
Sneakers
Kofta
Kostymbyxa
Kofta
Väska
Klänning
Kavaj
Klänning
Kofta
Topp
Klännning
tröja
Kappa
Blus
Väska
Kofta
Linne
T-shirt
Kjol
T-shirt
Kappa
Stickad klänning
Slipover
Blus
Klänning
Body
Skjorta
Grön klänning

Brunch och shopping i Köpenhamn 

Igår ställde vi klockan för att hinna ha en heldag i Köpenhamn. Ville och Malin, ett par kompisar från Stockholm, och deras lilla dotter Vera var på helgvisit där så vi skulle möta upp dem för brunch på Sokkelund i Fredriksberg. Självklart krånglade tågen (elfel?) så vi fick ta taxi över, men väl framme kunde vi i alla fall njuta av god mat och trevligt sällskap på en uteservering. Vi hann precis beställa brunch innan de skulle gå över till endast lunchservering. Eller  frukost som danskarna förvirrande nog kallar det.En väldigt trevlig stund, och mätt blev man!

Efter brunchen drog jag och Carl vidare till  den nyöppnade ”Inderhavnsbron”. Det har visst tagit en evighet att få den klar. Nu användes den i alla fall flitigt av både cyklister och fotgängare. Jag hade lite högre förväntningar på utsikten, men vädret var ju lite sisådär.

Sedan strosade vi vidare i fina Nyhavn. Restaurangerna är ju turistfällor men jag gillar själva området. Vi köpte glass och kaffe och satte oss på bryggan intill båtarna en stund.  Sedan gick vi längs Strøget och jag fick besöka YSL/ Saint Laurent. Efter Chanel är det mitt absoluta favorit-modehus. De hade fått in nya höstkollektionen och det var så mycket som var i min stil. Tyvärr är jag ju inte gjord av pengar, men drömma kan man ju alltid.

Carl skulle jobba natt på andra sidan av Danmark så vi avslutade med middag på Fisketorvet, och därefter tog jag ett tåg tillbaka till Malmö. De gick som de skulle då i alla fall. Jag åkte faktiskt hem utan att ha shoppat någonting i Köpenhamn! Kanske lika bra eftersom jag måste betala vinstskatten från lägenhetsköpet den här månaden. Den summan var nästan lika hög som priset på en Chanel-väska. Bara nästan alltså.

Följ:

Kommentera


Looking for Something?