Annons: Shoppa min stil

Sandaler
Väska
Stickad klänning
Stickad klänning
Klännning
Linne
Slacks
Kjol
Svarta jeans
Väska
Kofta
Rosa kostymbyxor
Byxor
Väska
Skjorta
Manolo Blahnik
Skjorta
T-shirt
Basker
Väska
T-shirt
Kofta
Väska
Kappa
Blå knytblus
Slipover
Kappa
Klänning
Kofta
T-shirt
Klänning
Pullover
T-shirt
Väska
Väska
Väska
Kavaj
Kavaj
Pullover
Slipover
Blus
Kavaj
Kofta
Tröja
Tröja
Linne med spets
T-shirt
Klänning
Väska
Klänning
Klänning
T-shirt
Kavaj
Kofta
Kavaj
Kappa
Väska
Kofta
Cape
Väska
Kavaj
Blus
Klänning
Ankelboots
Kavaj
Kjol
Skjorta
Kjol
Kavaj
Skjorta
Skjorta
Slingbacks
Väska
Byxor
Kofta
Halsduk
Kappa
Blå klänning
Kappa
Vit blus
Klännning
Klänning
Skjorta
Bag
Kavaj
Väska
Tröja
Satinkjol
Klänning
Byxor
Plisserad kjol
Väska
Kjol
Klänning
Cape
Kavaj
Väska
Klänning
Skjorta
Kavaj
Kofta
Kavaj
T-shirt
Kavaj
Satinkjol
Klänning
Blus
Linne
Klänning
Kofta
Linne
Kofta
Body
Kostymbyxa
Klänning
Knytblus
Väst
Klänning
Grå kavaj
Klänning
Topp
Skjortklänning
Jeans
Klänning
Kavaj
Kappa
Kofta
Cardigan
Knytblus
Skjorta
Kofta
Kavaj
Skjorta
Kappa
Väska
Pälsjacka
Slipover
T-shirt
Kavaj
Byxor
Pullover
Skinnkjol
Slipover
Klänning
Blus
Stövel
Väska
Slipover vit
Kofta
Kjol
Kofta
Kjol
Gucciskärp
Tyllkjol
Pullover
T-shirt
Klänning
Klänning
Kavaj
Kofta
Grön klänning
Plisserad kjol
Kjol
Klänning
Väska
T-shirt
Kjol
Klänning
Kjol
Knytblus
Cardigan
Klänning
Sneakers
Boots
Klänning
63   341
88   354
342   1036
47   346
48   369

Brunch och shopping i Köpenhamn 

Igår ställde vi klockan för att hinna ha en heldag i Köpenhamn. Ville och Malin, ett par kompisar från Stockholm, och deras lilla dotter Vera var på helgvisit där så vi skulle möta upp dem för brunch på Sokkelund i Fredriksberg. Självklart krånglade tågen (elfel?) så vi fick ta taxi över, men väl framme kunde vi i alla fall njuta av god mat och trevligt sällskap på en uteservering. Vi hann precis beställa brunch innan de skulle gå över till endast lunchservering. Eller  frukost som danskarna förvirrande nog kallar det.En väldigt trevlig stund, och mätt blev man!

Efter brunchen drog jag och Carl vidare till  den nyöppnade “Inderhavnsbron”. Det har visst tagit en evighet att få den klar. Nu användes den i alla fall flitigt av både cyklister och fotgängare. Jag hade lite högre förväntningar på utsikten, men vädret var ju lite sisådär.

Sedan strosade vi vidare i fina Nyhavn. Restaurangerna är ju turistfällor men jag gillar själva området. Vi köpte glass och kaffe och satte oss på bryggan intill båtarna en stund.  Sedan gick vi längs Strøget och jag fick besöka YSL/ Saint Laurent. Efter Chanel är det mitt absoluta favorit-modehus. De hade fått in nya höstkollektionen och det var så mycket som var i min stil. Tyvärr är jag ju inte gjord av pengar, men drömma kan man ju alltid.

Carl skulle jobba natt på andra sidan av Danmark så vi avslutade med middag på Fisketorvet, och därefter tog jag ett tåg tillbaka till Malmö. De gick som de skulle då i alla fall. Jag åkte faktiskt hem utan att ha shoppat någonting i Köpenhamn! Kanske lika bra eftersom jag måste betala vinstskatten från lägenhetsköpet den här månaden. Den summan var nästan lika hög som priset på en Chanel-väska. Bara nästan alltså.

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?