Annons: Shoppa min stil

Väska
T-shirt
Väst
Tröja
Klänning
Kjol
Klänning
Kjol
Blus
Vit blus
Klänning
Väska
Boots
Blus
Kofta
Kofta
Body
Klänning
Kappa
Klänning
Klänning
Blus
Kavaj
Väska
Väska
Väska
Kavaj
Klänning
Väska
Manolo Blahnik
Kappa
Skjorta
Kofta
Väska
Byxor
Väska
Klänning
Klänning
Grön klänning
Pälsjacka
Kappa
Linne
Basker
Kavaj
Pullover
Kostymbyxa
Kofta
Tröja
Kavaj
Kavaj
Slipover
Klännning
Bag
Kavaj
Kjol
Kofta
Väska
Sandaler
Slipover
Kavaj
Klänning
Kofta
Klänning
Skjorta
Kavaj
Jeans
Ankelboots
Kavaj
Blå knytblus
Kofta
Byxor
Kavaj
Väska
T-shirt
Väska
Kappa
Kofta
Linne
Knytblus
Klänning
Väska
Slacks
T-shirt
Klänning
Pullover
Väska
Kavaj
Klänning
Skjorta
Klänning
Kappa
Cape
Skjorta
T-shirt
T-shirt
Gucciskärp
Väska
Halsduk
Kjol
Väska
Satinkjol
Klänning
Plisserad kjol
Skjorta
Kavaj
Klänning
Svarta jeans
Stövel
Klänning
Kjol
Stickad klänning
Knytblus
Klänning
Väska
Satinkjol
Slipover
Skjorta
Skjorta
Kofta
Linne med spets
Kavaj
Skjorta
T-shirt
Väska
Pullover
Cardigan
Tröja
Kofta
Kappa
Byxor
Klänning
Kjol
Kofta
Skjorta
Kjol
Kofta
Kofta
Kjol
Blå klänning
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Skjortklänning
Klänning
Stickad klänning
Kofta
T-shirt
Blus
Linne
Väska
Tyllkjol
Kavaj
Klänning
T-shirt
Cape
Slipover vit
Kjol
Klänning
Slipover
T-shirt
Byxor
Pullover
Plisserad kjol
Grå kavaj
Sneakers
Kofta
Cardigan
T-shirt
Kappa
Kavaj
Kavaj
Klännning
Slingbacks
Knytblus
Skinnkjol
Topp

Brunch och shopping i Köpenhamn 

Igår ställde vi klockan för att hinna ha en heldag i Köpenhamn. Ville och Malin, ett par kompisar från Stockholm, och deras lilla dotter Vera var på helgvisit där så vi skulle möta upp dem för brunch på Sokkelund i Fredriksberg. Självklart krånglade tågen (elfel?) så vi fick ta taxi över, men väl framme kunde vi i alla fall njuta av god mat och trevligt sällskap på en uteservering. Vi hann precis beställa brunch innan de skulle gå över till endast lunchservering. Eller  frukost som danskarna förvirrande nog kallar det.En väldigt trevlig stund, och mätt blev man!

Efter brunchen drog jag och Carl vidare till  den nyöppnade “Inderhavnsbron”. Det har visst tagit en evighet att få den klar. Nu användes den i alla fall flitigt av både cyklister och fotgängare. Jag hade lite högre förväntningar på utsikten, men vädret var ju lite sisådär.

Sedan strosade vi vidare i fina Nyhavn. Restaurangerna är ju turistfällor men jag gillar själva området. Vi köpte glass och kaffe och satte oss på bryggan intill båtarna en stund.  Sedan gick vi längs Strøget och jag fick besöka YSL/ Saint Laurent. Efter Chanel är det mitt absoluta favorit-modehus. De hade fått in nya höstkollektionen och det var så mycket som var i min stil. Tyvärr är jag ju inte gjord av pengar, men drömma kan man ju alltid.

Carl skulle jobba natt på andra sidan av Danmark så vi avslutade med middag på Fisketorvet, och därefter tog jag ett tåg tillbaka till Malmö. De gick som de skulle då i alla fall. Jag åkte faktiskt hem utan att ha shoppat någonting i Köpenhamn! Kanske lika bra eftersom jag måste betala vinstskatten från lägenhetsköpet den här månaden. Den summan var nästan lika hög som priset på en Chanel-väska. Bara nästan alltså.

Följ:

Kommentera


Looking for Something?