Annons: Shoppa min stil

Kofta
Kavaj
Slingbacks
Klänning
Bag
Tröja
Skinnkjol
Linne
T-shirt
Knytblus
Kappa
Klänning
Blus
Kjol
Basker
Väska
Kofta
Knytblus
Kavaj
Klännning
Klänning
Byxor
Väska
Kappa
Kavaj
Kofta
Kofta
Halsduk
Kavaj
Slacks
Kofta
Väska
Kappa
Skjorta
Vit blus
Knytblus
Skjorta
Klänning
Väska
Blus
Klänning
Pullover
Kofta
Kavaj
Klänning
Väska
Byxor
Kjol
Skjorta
Kofta
Väska
Skjorta
Klänning
Kofta
Linne
Boots
Klänning
Pullover
Skjortklänning
Klänning
Kofta
Skjorta
Väska
Linne
Väska
Väska
Grå kavaj
Väska
Sneakers
Kjol
Blus
Slipover
Kjol
Klänning
Klänning
Klänning
Väska
Klänning
Kappa
Kavaj
T-shirt
Kofta
Cardigan
Cape
Väska
Klänning
Väska
Byxor
Klänning
Pälsjacka
Väska
örhängen
Satinkjol
Kappa
Klänning
Skjorta
T-shirt
Byxor
Skjorta
Klännning
Kjol
Jacka
Kavaj
Tröja
Kofta
Kavaj
Jeans
Kostymbyxa
Kjol
Klänning
Rosa kostymbyxor
Väska
Kofta
T-shirt
Kavaj
Klänning
Ankelboots
Kofta
Kjol
Klänning
Kappa
Kavaj
T-shirt
Kavaj
Väst
Väska
Väska
Kappa
Stickad klänning
Tröja
Klänning
Kofta
Kavaj
Kavaj
Pullover
Kavaj
Klänning
Blus
Väska
Skjorta
Väska
Stövel
Pullover
T-shirt
T-shirt
Kavaj
T-shirt
Jacka
Halsduk
39   328
43   406
49   377
55   510
24   470

Brunch och shopping i Köpenhamn 

Igår ställde vi klockan för att hinna ha en heldag i Köpenhamn. Ville och Malin, ett par kompisar från Stockholm, och deras lilla dotter Vera var på helgvisit där så vi skulle möta upp dem för brunch på Sokkelund i Fredriksberg. Självklart krånglade tågen (elfel?) så vi fick ta taxi över, men väl framme kunde vi i alla fall njuta av god mat och trevligt sällskap på en uteservering. Vi hann precis beställa brunch innan de skulle gå över till endast lunchservering. Eller  frukost som danskarna förvirrande nog kallar det.En väldigt trevlig stund, och mätt blev man!

Efter brunchen drog jag och Carl vidare till  den nyöppnade “Inderhavnsbron”. Det har visst tagit en evighet att få den klar. Nu användes den i alla fall flitigt av både cyklister och fotgängare. Jag hade lite högre förväntningar på utsikten, men vädret var ju lite sisådär.

Sedan strosade vi vidare i fina Nyhavn. Restaurangerna är ju turistfällor men jag gillar själva området. Vi köpte glass och kaffe och satte oss på bryggan intill båtarna en stund.  Sedan gick vi längs Strøget och jag fick besöka YSL/ Saint Laurent. Efter Chanel är det mitt absoluta favorit-modehus. De hade fått in nya höstkollektionen och det var så mycket som var i min stil. Tyvärr är jag ju inte gjord av pengar, men drömma kan man ju alltid.

Carl skulle jobba natt på andra sidan av Danmark så vi avslutade med middag på Fisketorvet, och därefter tog jag ett tåg tillbaka till Malmö. De gick som de skulle då i alla fall. Jag åkte faktiskt hem utan att ha shoppat någonting i Köpenhamn! Kanske lika bra eftersom jag måste betala vinstskatten från lägenhetsköpet den här månaden. Den summan var nästan lika hög som priset på en Chanel-väska. Bara nästan alltså.

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?