Annons: Shoppa min stil

Manolo Blahnik
Klänning
Kavaj
Klänning
Väska
Kavaj
Väska
Klännning
Basker
T-shirt
Väska
Klänning
Kofta
Knytblus
Väska
Linne
Kostymbyxa
Cardigan
Pullover
Väska
Kavaj
Kofta
Skjorta
Skjorta
Väska
Väska
Klänning
Jeans
Blus
Kofta
Kavaj
Bag
Kofta
Skjorta
T-shirt
Kofta
Linne
Tröja
Pälsjacka
Skinnkjol
Kavaj
Kjol
Kavaj
Kavaj
Kofta
Byxor
Boots
Klänning
Halsduk
Väska
Kavaj
Klänning
Kavaj
Klänning
Skjorta
Kofta
Byxor
Väst
Klänning
Kavaj
Stickad klänning
Slacks
T-shirt
Klänning
Kofta
T-shirt
Kjol
Klänning
Kappa
Byxor
Skjorta
Cape
Vit blus
Kavaj
Kavaj
Kjol
T-shirt
Grå kavaj
Kavaj
Väska
Pullover
Blus
Väska
Blus
Stövel
Tröja
Väska
Rosa kostymbyxor
Knytblus
Kofta
Tröja
Kjol
Skjortklänning
Klänning
Kofta
Klänning
Kappa
Kofta
Kappa
Klänning
Ankelboots
Kavaj
Väska
Väska
Kjol
Väska
Byxor
Klännning
Skjorta
T-shirt
Kofta
Kavaj
Sneakers
Väska
Satinkjol
Väska
Kjol
Klänning
T-shirt
Pullover
Kofta
Pullover
Knytblus
Linne
Kappa
T-shirt
Kappa
Väska
Slipover
Kappa
Kjol
Väska
Kofta
Skjorta
Klänning
Skjorta
Slingbacks
Klänning
38   228
65   447
30   397
33   386
23   300

Restaurang Mello Yello – Lilla Torg, Malmö

Igår var Carl med i en volleybollturnering och vann! Det firade vi på innergården med rosébubbel som vi fått från min bästa vän Mina. De senaste veckorna har det känts som höst ute, men igår var sommaren tillbaka så rosé kändes helt rätt! Precis som min vita klänning från H&M.

 

Strax efter kl åtta begav vi oss mot Lilla Torg som bara ligger några hundra meter från där vi bor. Man kan få för sig att restaurangerna på Lilla Torg är turistfällor eftersom de ligger så centralt. Med lika menyer, mat som kockarna inte lägger så mycket kärlek på, dyra priser m.m. Men jag har faktiskt blivit positivt överraskad varje gång! Jag tycker att varje restaurang på Lilla Torg har sin egen identitet, att maten alltid är vällagad och med bra råvaror.

Igår valde vi att gå på Mello Yello, där jag först åt carpaccio till förrätt och sedan fisksoppa till varmrätt. Kanske lite väl mycket vinäger på carpaccion, men annars väldigt gott med ruccolan och pinjenötterna. Eftersom Carl sportat så tog han såklart kött!:) Fina uppläggningar på tallrikarna va? Man äter ju faktiskt med ögat, så fina presentationer gör mycket för helhetsintrycket av ett restaurangbesök.

Vi var faktiskt ett tag lite inne på att dra vidare till HIPP efter middagen, där den officiella beachvolleyboll-festen ägde rum. Men när klockan närmade sig elva och vi ätit upp kändes det lite väl lockande att gå hem och sova istället. Ett bra beslut känns det som idag när vi skulle till Köpenhamn 🙂 Mer om det imorgon.

Följ:

Lämna en kommentar

Kommentera


Söker du efter något?