Annons: Shoppa min stil

Pullover
Boots
Skjorta
Skjorta
Linne
Kofta
Stickad klänning
Klänning
Väska
Kavaj
Kofta
Kjol
Väska
Skjortklänning
Sneakers
Skjorta
Kappa
Kappa
Klänning
Kjol
Tröja
Klänning
Slingbacks
Kofta
Väska
Linne
Blus
Tröja
Kavaj
Klännning
Kavaj
Kofta
Stövel
Byxor
Kavaj
Pullover
Väska
Kavaj
T-shirt
T-shirt
Manolo Blahnik
Knytblus
Kofta
Kavaj
Klännning
Väska
Halsduk
Kappa
Kofta
Väska
Byxor
Knytblus
T-shirt
Skinnkjol
Klänning
Blus
Skjorta
Jeans
Väst
Kavaj
T-shirt
Tröja
Klänning
Cape
Kavaj
Byxor
Väska
Kostymbyxa
Klänning
Väska
Bag
Rosa kostymbyxor
Kofta
Kavaj
Kavaj
Klänning
Skjorta
Kofta
Kjol
Skjorta
Skjorta
Slipover
Klänning
Pullover
Väska
Väska
Blus
Kjol
Kavaj
Väska
Väska
Klänning
Klänning
Väska
Kavaj
Kofta
Vit blus
Klänning
Väska
Kofta
Byxor
Väska
Pullover
Kofta
Grå kavaj
Klänning
Kavaj
T-shirt
T-shirt
Kappa
Linne
Kappa
Klänning
Ankelboots
Kappa
Väska
T-shirt
Väska
Knytblus
Kofta
T-shirt
Slacks
Kavaj
Skjorta
Klänning
Pälsjacka
Kjol
Klänning
Kofta
Kofta
Basker
Kjol
Klänning
Satinkjol
Cardigan
Väska
Kavaj
Kjol
84   330
66   523
45   377
40   428
65   401

Restaurang Mello Yello – Lilla Torg, Malmö

Igår var Carl med i en volleybollturnering och vann! Det firade vi på innergården med rosébubbel som vi fått från min bästa vän Mina. De senaste veckorna har det känts som höst ute, men igår var sommaren tillbaka så rosé kändes helt rätt! Precis som min vita klänning från H&M.

 

Strax efter kl åtta begav vi oss mot Lilla Torg som bara ligger några hundra meter från där vi bor. Man kan få för sig att restaurangerna på Lilla Torg är turistfällor eftersom de ligger så centralt. Med lika menyer, mat som kockarna inte lägger så mycket kärlek på, dyra priser m.m. Men jag har faktiskt blivit positivt överraskad varje gång! Jag tycker att varje restaurang på Lilla Torg har sin egen identitet, att maten alltid är vällagad och med bra råvaror.

Igår valde vi att gå på Mello Yello, där jag först åt carpaccio till förrätt och sedan fisksoppa till varmrätt. Kanske lite väl mycket vinäger på carpaccion, men annars väldigt gott med ruccolan och pinjenötterna. Eftersom Carl sportat så tog han såklart kött!:) Fina uppläggningar på tallrikarna va? Man äter ju faktiskt med ögat, så fina presentationer gör mycket för helhetsintrycket av ett restaurangbesök.

Vi var faktiskt ett tag lite inne på att dra vidare till HIPP efter middagen, där den officiella beachvolleyboll-festen ägde rum. Men när klockan närmade sig elva och vi ätit upp kändes det lite väl lockande att gå hem och sova istället. Ett bra beslut känns det som idag när vi skulle till Köpenhamn 🙂 Mer om det imorgon.

Följ:

Lämna en kommentar

Kommentera


Söker du efter något?