Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Byxor
Slingbacks
Plisserad kjol
Kofta
Kofta
Boots
Klänning
Grå kavaj
Kofta
T-shirt
Klännning
Kofta
Skjorta
Klänning
Halsduk
Kavaj
Kofta
Bag
Klänning
Pullover
Klänning
Kavaj
Skjorta
Kofta
Kofta
Väska
Skjorta
Klänning
Kjol
Kavaj
Jeans
Kjol
Kavaj
Klännning
Väska
Klänning
T-shirt
Tröja
Väska
Väska
T-shirt
T-shirt
Sneakers
Kavaj
Linne
Skjortklänning
Pälsjacka
Slipover
Väska
Stickad klänning
T-shirt
Kofta
Pullover
Plisserad kjol
Kjol
T-shirt
Kappa
Knytblus
Kofta
Blå klänning
Klänning
Kofta
Slacks
Knytblus
Svarta jeans
Klänning
Grön klänning
Väska
Kavaj
Linne
Kofta
Väska
Kavaj
T-shirt
Väska
Klänning
Jeansjacka
Väska
Pullover
Klänning
Kavaj
Skjorta
Kappa
Rosa kostymbyxor
Knytblus
Kjol
Tröja
Klänning
Väska
Pullover
Cardigan
Väska
Kavaj
Manolo Blahnik
Kappa
Klänning
Byxor
Kavaj
Tröja
Väska
Kofta
Linne med spets
Kofta
Kavaj
Kostymbyxa
Stövel
Väska
Linne
Klänning
Kavaj
Byxor
Blus
Skjorta
Klänning
Skjorta
Väska
T-shirt
T-shirt
Kappa
Kavaj
Klänning
Klänning
Blus
T-shirt
Skjorta
Kappa
Kjol
Kjol
Ankelboots
Väst
Väska
Kappa
Skinnkjol
Cape
Cardigan
Väska
Blus
Kofta
Basker
Kofta
Kavaj
Skjorta
Väska
Satinkjol
Byxor
Väska
Kjol
Klänning
Satinkjol
Vit blus
Klänning
Sandaler
Kjol
29   275
78   328
75   305
42   350
56   381

Restaurang Mello Yello – Lilla Torg, Malmö

Igår var Carl med i en volleybollturnering och vann! Det firade vi på innergården med rosébubbel som vi fått från min bästa vän Mina. De senaste veckorna har det känts som höst ute, men igår var sommaren tillbaka så rosé kändes helt rätt! Precis som min vita klänning från H&M.

 

Strax efter kl åtta begav vi oss mot Lilla Torg som bara ligger några hundra meter från där vi bor. Man kan få för sig att restaurangerna på Lilla Torg är turistfällor eftersom de ligger så centralt. Med lika menyer, mat som kockarna inte lägger så mycket kärlek på, dyra priser m.m. Men jag har faktiskt blivit positivt överraskad varje gång! Jag tycker att varje restaurang på Lilla Torg har sin egen identitet, att maten alltid är vällagad och med bra råvaror.

Igår valde vi att gå på Mello Yello, där jag först åt carpaccio till förrätt och sedan fisksoppa till varmrätt. Kanske lite väl mycket vinäger på carpaccion, men annars väldigt gott med ruccolan och pinjenötterna. Eftersom Carl sportat så tog han såklart kött!:) Fina uppläggningar på tallrikarna va? Man äter ju faktiskt med ögat, så fina presentationer gör mycket för helhetsintrycket av ett restaurangbesök.

Vi var faktiskt ett tag lite inne på att dra vidare till HIPP efter middagen, där den officiella beachvolleyboll-festen ägde rum. Men när klockan närmade sig elva och vi ätit upp kändes det lite väl lockande att gå hem och sova istället. Ett bra beslut känns det som idag när vi skulle till Köpenhamn 🙂 Mer om det imorgon.

Följ:

Lämna en kommentar

Kommentera


Söker du efter något?