Annons: Shoppa min stil

Klänning
Jeans
Kavaj
Klänning
Knytblus
Satinkjol
Vit blus
Kavaj
Kofta
Linne
Väska
Klänning
Kavaj
Knytblus
Kavaj
Blus
Kavaj
Kavaj
Pälsjacka
Rosa kostymbyxor
Byxor
Klännning
Kavaj
Klännning
Byxor
Cardigan
Ankelboots
Väska
Väska
Basker
Pullover
Klänning
Kavaj
Linne
Grå kavaj
Klänning
30   343
80   525
48   542
40   610
59   671

Restaurang Snapphane i Malmö

I veckan var jag, Carl och hans bror Albin på restaurang Snapphane här i Malmö. Det var mitt första besök där, och jag hade hört mycket gott om maten, servicen och atmosfären. Jag blev inte besviken.

Vi gick all in kan man säga och beställde avsmakningsmeny, 6 rätter, för 695 SEK. Rätterna bestod av lokala, färska och ekologiska råvaror, anpassade efter säsongen. Jättegoda och med många spännande, och för mig till viss del nya, smaker. Är även mycket nöjd med servicen! Jättetrevliga, kunniga och professionella även när Carl och Albin utmanade dem med biotekniska frågor 😉 Jag gillar även när restauranger har öppet kök. Det får den att bli mer levande på något sätt.

Vill ni äta en finare middag i Malmö kan jag varmt rekommendera Snapphane.

Några bilder från restaurangen och maten:
Stenbitsrom, majrova och gurka. 


Kantareller, torkad äggula, krispig kyckling. 


Gårdskalv, gröna tomater, vårlök.


“Trippelkräm” ost, röda vinbär och oxsalis. 


Rabarber, vit choklad, skogssyra och kärnmjölk. 

Följ:

Lämna en kommentar

Kommentera


Söker du efter något?