Annons: Shoppa min stil

Klänning
Klänning
Ankelboots
Blus
Kofta
Kostymbyxa
Kappa
Byxor
Kappa
Kofta
Knytblus
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Väska
Skjorta
Byxor
Kavaj
Kjol
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Bag
Väska
Pälsjacka
Kappa
Pullover
Kofta
Klännning
Slipover
Klänning
Tröja
Jeans
Kappa
Klänning
Skjorta
Väska
Cape
Klänning
Linne
Väska
Kofta
Klänning
Väska
Väska
T-shirt
Kavaj
T-shirt
Kappa
Klänning
Väska
Basker
Klänning
Vit blus
Pullover
Kofta
Skjorta
Kavaj
Kjol
Väska
Kavaj
Väska
Kjol
Byxor
Halsduk
Klännning
Skinnkjol
Linne
Väst
Linne
Kappa
Pullover
Väska
Kofta
Väska
Väska
T-shirt
Kofta
Grå kavaj
Blus
Kavaj
Pullover
T-shirt
T-shirt
Väska
Väska
Kavaj
Satinkjol
Blus
Väska
Skjorta
Slacks
Kavaj
Kjol
Blus
Knytblus
Kavaj
Skjorta
Klänning
Väska
Kofta
Sneakers
Väska
Knytblus
Kavaj
Väska
Slingbacks
Kofta
Kofta
Kofta
Kjol
Kavaj
Cardigan
Klänning
T-shirt
Klänning
Väska
T-shirt
Kavaj
21   121
39   281
38   416
36   397
55   439

Min första intervju

Nu när jag haft mitt nya jobb ungefär en månad om man räknar bort semester så var det ju hög tid att jag kom ut på mitt första riktiga uppdrag som digital kommunikatör / marknadsförare. Åkte ut till en av våra befintliga kunder och intervjuade en riktig guru inom vårt område. Det kändes riktigt kul och jag samlade in en massa bra information till en artikel, samtidigt som jag lärde mig massor om den här branschen som jag nu hamnat i.

Efter intervjun passade jag på att handla middag och “råkade” köpa en kofta, tre par jeans och en rouge från NARS. Lätt hänt liksom. På tåget tillbaka in till Malmö träffade jag Carl, utan att veta att han också var där. Toppen, för då kunde han ju hjälpa mig att bära hem allt 😉


Dagens: Matchande kappa och kjol, samt skor, från H&M, väska från Ralph Lauren. Mobilskal från Marlene Birger. Allt svart och vitt som vanligt…


Ny rouge från NARS som jag köpte på Sephora


Några par jeans och en kofta, också från H&M

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?