Annons: Shoppa min stil

Tröja
Blus
Linne
Jeans
Slipover
Knytblus
Pullover
Klänning
Cape
Knytblus
Kavaj
Kavaj
Klänning
Kjol
Slacks
Byxor
Vit blus
T-shirt
Pullover
Kostymbyxa
Klänning
Boots
T-shirt
Kjol
Slingbacks
Väska
Tröja
Skjorta
Skjorta
Pälsjacka
Skjorta
Kjol
Kavaj
Väska
Skjorta
Väska
Skjorta
Ankelboots
Klänning
Kofta
Knytblus
Byxor
Kofta
Väska
Kofta
Väst
Kavaj
Klänning
Bag
Kavaj
Kavaj
Klänning
Byxor
Kavaj
Kofta
Klänning
Kavaj
Väska
Basker
Väska
Kappa
Pullover
Cardigan
Linne
Manolo Blahnik
Kavaj
Kofta
Kappa
Kavaj
Kofta
Väska
Byxor
Väska
Väska
Kjol
Kofta
Kjol
Kappa
Kofta
Skjortklänning
Väska
T-shirt
T-shirt
Blus
Skjorta
Klänning
Klänning
T-shirt
T-shirt
Väska
Klänning
Grå kavaj
Satinkjol
Kavaj
Blus
Klännning
Väska
Kofta
Linne
Väska
Väska
Kavaj
Kjol
Väska
Klännning
Klänning
Kappa
Sneakers
Stövel
Skjorta
Väska
Väska
T-shirt
Kappa
Kofta
Kofta
T-shirt
Kavaj
Pullover
Stickad klänning
Halsduk
Klänning
Kavaj
Väska
Klänning
Skinnkjol
Kofta
Kavaj
Klänning
Kofta
Kappa
Skjorta
Kofta
Tröja
Kjol
Klänning
Klänning
Rosa kostymbyxor
53   320
67   372
42   395
20   305
76   472

Min första intervju

Nu när jag haft mitt nya jobb ungefär en månad om man räknar bort semester så var det ju hög tid att jag kom ut på mitt första riktiga uppdrag som digital kommunikatör / marknadsförare. Åkte ut till en av våra befintliga kunder och intervjuade en riktig guru inom vårt område. Det kändes riktigt kul och jag samlade in en massa bra information till en artikel, samtidigt som jag lärde mig massor om den här branschen som jag nu hamnat i.

Efter intervjun passade jag på att handla middag och “råkade” köpa en kofta, tre par jeans och en rouge från NARS. Lätt hänt liksom. På tåget tillbaka in till Malmö träffade jag Carl, utan att veta att han också var där. Toppen, för då kunde han ju hjälpa mig att bära hem allt 😉


Dagens: Matchande kappa och kjol, samt skor, från H&M, väska från Ralph Lauren. Mobilskal från Marlene Birger. Allt svart och vitt som vanligt…


Ny rouge från NARS som jag köpte på Sephora


Några par jeans och en kofta, också från H&M

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?