Annons: Shoppa min stil

Kofta
Kavaj
Knytblus
Väska
Pullover
Kavaj
Klänning
Satinkjol
Blå klänning
Kavaj
Klänning
Klänning
Kavaj
Cape
Klänning
Grön klänning
Väska
Kjol
Kavaj
Kavaj
Blus
Kappa
Svarta jeans
Skinnkjol
Klännning
Pullover
Kofta
Väska
Halsduk
Bag
Manolo Blahnik
Klänning
Kjol
Sneakers
T-shirt
Klänning
Kjol
Väska
Klänning
T-shirt
Klänning
Knytblus
Kofta
Boots
Kofta
Skjorta
Väska
Kofta
Byxor
Kavaj
Kappa
Slipover
Väska
Klänning
Klänning
Grå kavaj
Linne
T-shirt
Väst
Skjorta
Kjol
Väska
Stickad klänning
Linne
Väska
Skjorta
Kavaj
Kjol
Klänning
Plisserad kjol
Plisserad kjol
Byxor
Linne
Pälsjacka
Kavaj
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Byxor
Blus
Väska
Väska
Kjol
Väska
Ankelboots
Cardigan
Jeansjacka
Väska
Tröja
Skjorta
Pullover
Kofta
T-shirt
Klänning
T-shirt
Slingbacks
Kavaj
Kofta
Kofta
T-shirt
Linne med spets
T-shirt
Väska
Jeans
Knytblus
Byxor
Slacks
Pullover
Klännning
Kappa
Skjorta
T-shirt
Kjol
Blus
Kappa
Klänning
T-shirt
Klänning
Basker
Sandaler
Klänning
Kostymbyxa
Rosa kostymbyxor
Kappa
Skjortklänning
Kavaj
Stövel
Cardigan
Skjorta
Kofta
Vit blus
Kofta
Väska
Tröja
Kofta
Kofta
Kjol
Kappa
Väska
Satinkjol
Skjorta
Kavaj
Skjorta
Kofta
Kofta
Klänning
Väska
Klänning
Klänning
Tröja
Kofta
Väska
Kavaj
Väska
37   229
41   305
55   368
21   205
54   330

Min första intervju

Nu när jag haft mitt nya jobb ungefär en månad om man räknar bort semester så var det ju hög tid att jag kom ut på mitt första riktiga uppdrag som digital kommunikatör / marknadsförare. Åkte ut till en av våra befintliga kunder och intervjuade en riktig guru inom vårt område. Det kändes riktigt kul och jag samlade in en massa bra information till en artikel, samtidigt som jag lärde mig massor om den här branschen som jag nu hamnat i.

Efter intervjun passade jag på att handla middag och “råkade” köpa en kofta, tre par jeans och en rouge från NARS. Lätt hänt liksom. På tåget tillbaka in till Malmö träffade jag Carl, utan att veta att han också var där. Toppen, för då kunde han ju hjälpa mig att bära hem allt 😉


Dagens: Matchande kappa och kjol, samt skor, från H&M, väska från Ralph Lauren. Mobilskal från Marlene Birger. Allt svart och vitt som vanligt…


Ny rouge från NARS som jag köpte på Sephora


Några par jeans och en kofta, också från H&M

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?