Annons: Shoppa min stil

Klänning
Pullover
Klänning
Knytblus
Vit blus
Kavaj
Kavaj
Väska
Kappa
Klänning
Skjorta
Stickad klänning
Skinnkjol
Kappa
Klänning
Kavaj
Kavaj
Halsduk
Väska
Kofta
Blus
Kavaj
Kofta
Satinkjol
Plisserad kjol
Kjol
Skjorta
Tröja
T-shirt
Sandaler
Slacks
Kofta
Pullover
Väska
Blus
Väska
Klänning
Kofta
Väska
Klänning
Manolo Blahnik
Ankelboots
Skjortklänning
Skjorta
Kappa
Grå kavaj
Väska
Kappa
Klänning
Kofta
Stickad klänning
Byxor
Väska
Pullover
Väska
Cardigan
Väska
Cape
Klännning
Knytblus
Kappa
Kappa
Boots
Knytblus
T-shirt
Kofta
Byxor
Blus
Kavaj
Kappa
Kofta
Väst
Klänning
Kofta
Kofta
Klänning
Klänning
Kavaj
T-shirt
Blå knytblus
Kavaj
Kofta
Klänning
Kjol
Kofta
Klänning
Slingbacks
Jeans
Pälsjacka
Skjorta
Slipover
T-shirt
Klänning
Linne med spets
Kofta
Stövel
Slipover
Kavaj
Skjorta
Tröja
Kofta
Slipover
Kjol
Blus
Topp
Kavaj
Kavaj
Bag
Väska
Klänning
T-shirt
Byxor
Rosa kostymbyxor
Klänning
Grön klänning
Kavaj
Body
Cape
T-shirt
Kjol
Slipover
Kjol
Väska
Kjol
Plisserad kjol
Väska
Väska
Kjol
Väska
T-shirt
Klänning
Klänning
Kjol
Satinkjol
Linne
Cardigan
T-shirt
Klänning
Klännning
Kavaj
Kostymbyxa
Skjorta
T-shirt
Kavaj
Klänning
Kofta
Blå klänning
Kavaj
Klänning
Kavaj
Väska
Klänning
Gucciskärp
Kofta
Sneakers
Pullover
Klänning
Väska
Linne
Kjol
Slipover vit
Skjorta
Väska
Basker
Linne
Skjorta
Svarta jeans
Väska
Tröja
Skjorta
Klänning
T-shirt

Min första intervju

Nu när jag haft mitt nya jobb ungefär en månad om man räknar bort semester så var det ju hög tid att jag kom ut på mitt första riktiga uppdrag som digital kommunikatör / marknadsförare. Åkte ut till en av våra befintliga kunder och intervjuade en riktig guru inom vårt område. Det kändes riktigt kul och jag samlade in en massa bra information till en artikel, samtidigt som jag lärde mig massor om den här branschen som jag nu hamnat i.

Efter intervjun passade jag på att handla middag och ”råkade” köpa en kofta, tre par jeans och en rouge från NARS. Lätt hänt liksom. På tåget tillbaka in till Malmö träffade jag Carl, utan att veta att han också var där. Toppen, för då kunde han ju hjälpa mig att bära hem allt 😉


Dagens: Matchande kappa och kjol, samt skor, från H&M, väska från Ralph Lauren. Mobilskal från Marlene Birger. Allt svart och vitt som vanligt…


Ny rouge från NARS som jag köpte på Sephora


Några par jeans och en kofta, också från H&M

Följ:

Kommentera


Looking for Something?