Annons: Shoppa min stil

Kappa
Kavaj
Kjol
Klänning
Kofta
Kjol
Väska
Kjol
Tröja
Kavaj
T-shirt
Sneakers
Skjorta
Kavaj
Cape
Väska
Stickad klänning
Väska
Skjorta
Skjortklänning
Tröja
Kostymbyxa
Kavaj
Väska
Väska
Grå kavaj
Kofta
Kjol
Kofta
Kjol
Klännning
Skjorta
Kavaj
Basker
Jeans
Ankelboots
Kofta
T-shirt
Tröja
Väska
Kavaj
T-shirt
Skjorta
Klänning
Pullover
Väska
Pullover
Kappa
Klänning
Byxor
Kappa
Kavaj
Väska
Väska
Knytblus
Kofta
Kappa
Skjorta
Kofta
Byxor
Kavaj
Blus
Väska
Knytblus
Linne
Kavaj
Klänning
Kavaj
Kavaj
Skjorta
Kofta
Kofta
Kjol
Pullover
T-shirt
Byxor
Kavaj
Kappa
Väska
Klänning
Väska
Väska
T-shirt
Pullover
Klänning
Väska
Manolo Blahnik
Klänning
Klänning
Slingbacks
T-shirt
Kavaj
Klänning
Kappa
Byxor
Kofta
Klänning
Cardigan
Halsduk
Klänning
Väst
Blus
Vit blus
T-shirt
Kofta
Klänning
Knytblus
Blus
Slacks
Skinnkjol
Skjorta
Stövel
Väska
Väska
T-shirt
Kofta
Linne
Väska
Linne
Klänning
Pälsjacka
Klänning
Satinkjol
Klänning
Kofta
Rosa kostymbyxor
Skjorta
Klännning
Kavaj
Klänning
Kjol
Väska
Kavaj
Bag
Kofta
Kofta
Boots
Slipover
83   320
65   514
45   372
40   422
64   393

Spegeln i Malmö – biograf med Bar Deco 

I lördags kväll var jag och C på Spegeln som är en lite alternativ biograf mitt på Stortorget här i Malmö. Ett av mina smultronställen. Älskar atmosfären, att de har inrett lokalen som en klassisk biograf. Jag tänker mig iaf att biografer såg ut lite så förr i tiden. Retromöbler, tavlor och andra retro filmrelaterade inredningsdetaljer. Sedan finns det en bistro där man kan beställa mat, tapas, fika, dryck (med eller utan alkohol).

De har ett par salonger, varav den ena – Bar Deco – har servering av mat i salongen och en bar inne i salongen där man kan beställa drinkar, öl och vin. Himla trevligt ju! I lördags såg vi filmen Captain Fantastic (<– Se IMDB) med Viggo Mortensen i huvudrollen. Så himla bra, rekommenderas verkligen!  Vi såg den i Bar Deco. Drack bubbel och åt tapas före föreställningen ute i loungen, sen beställde vi in oxbringa till när filmen började, och beställde även ett glas rött i Baren inne i salongen under visningen.

Jag och C blev medlemmar på Spegeln första gången vi var där. Det kostar typ 200 SEK och vid registreringen får man 2 st gratis biobiljetter och under året sedan får man rabatt på eftermiddagsfilmer och även på mat och dryck i deras BISTRO som de också har. Trevligt värre! Dagens Malmö-tips helt enkelt!

Några bilder: Följ:

Lämna en kommentar

Kommentera


Söker du efter något?