Annons: Shoppa min stil

Klänning
Skjortklänning
Klänning
T-shirt
Kofta
Satinkjol
Skinnkjol
Kofta
T-shirt
Väska
Tröja
Kappa
Knytblus
Skjorta
Byxor
Väska
Kjol
Slingbacks
Tröja
Skjorta
Väska
Skjorta
Väska
Kjol
Kappa
Kavaj
Byxor
T-shirt
Linne
Klännning
Kofta
Klänning
Väska
Grå kavaj
Klänning
Ankelboots
Blus
Kavaj
Klänning
Kofta
Blus
Jeans
Kavaj
Klänning
Kavaj
Klänning
Pullover
Kofta
Väska
Cape
Väska
Bag
Kofta
Kappa
Klänning
Väska
Kavaj
Pullover
Kofta
Kappa
Väska
T-shirt
Kavaj
Väska
Tröja
Väska
Kofta
T-shirt
Skjorta
Byxor
Väska
Kjol
Klänning
Pälsjacka
Stövel
Kavaj
Kofta
Manolo Blahnik
Knytblus
Väska
Stickad klänning
Vit blus
Kavaj
Klännning
Klänning
Kappa
Klänning
Kjol
Väst
Kavaj
Cardigan
Klänning
Väska
Skjorta
Kostymbyxa
Väska
Klänning
T-shirt
Halsduk
Slipover
Kjol
Pullover
Kjol
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Klänning
Väska
Linne
Knytblus
Linne
Kavaj
T-shirt
Kavaj
Kjol
Kofta
Kofta
Väska
Kavaj
Kofta
Kofta
Sneakers
T-shirt
Pullover
Väska
Kavaj
Basker
Byxor
Klänning
Boots
Kofta
Skjorta
Skjorta
Klänning
Skjorta
Blus
Slacks
Kavaj
Kappa
38   228
65   447
30   397
33   386
23   300

Spegeln i Malmö – biograf med Bar Deco 

I lördags kväll var jag och C på Spegeln som är en lite alternativ biograf mitt på Stortorget här i Malmö. Ett av mina smultronställen. Älskar atmosfären, att de har inrett lokalen som en klassisk biograf. Jag tänker mig iaf att biografer såg ut lite så förr i tiden. Retromöbler, tavlor och andra retro filmrelaterade inredningsdetaljer. Sedan finns det en bistro där man kan beställa mat, tapas, fika, dryck (med eller utan alkohol).

De har ett par salonger, varav den ena – Bar Deco – har servering av mat i salongen och en bar inne i salongen där man kan beställa drinkar, öl och vin. Himla trevligt ju! I lördags såg vi filmen Captain Fantastic (<– Se IMDB) med Viggo Mortensen i huvudrollen. Så himla bra, rekommenderas verkligen!  Vi såg den i Bar Deco. Drack bubbel och åt tapas före föreställningen ute i loungen, sen beställde vi in oxbringa till när filmen började, och beställde även ett glas rött i Baren inne i salongen under visningen.

Jag och C blev medlemmar på Spegeln första gången vi var där. Det kostar typ 200 SEK och vid registreringen får man 2 st gratis biobiljetter och under året sedan får man rabatt på eftermiddagsfilmer och även på mat och dryck i deras BISTRO som de också har. Trevligt värre! Dagens Malmö-tips helt enkelt!

Några bilder: Följ:

Lämna en kommentar

Kommentera


Söker du efter något?