Annons: Shoppa min stil

T-shirt
Blå knytblus
Klänning
Pullover
Manolo Blahnik
Stickad klänning
Kofta
Kofta
Väska
Bag
Knytblus
Klänning
Cardigan
Linne med spets
Kofta
Slipover
Kappa
T-shirt
Väska
Kjol
Väska
T-shirt
Kavaj
Slipover
Pullover
Blus
Kavaj
Pullover
Kappa
Stövel
Tröja
Cape
T-shirt
T-shirt
Cape
Skjorta
Tröja
Kjol
Kjol
Kavaj
Plisserad kjol
Kofta
Kjol
Kofta
T-shirt
Klänning
Väst
Väska
Skjorta
Ankelboots
Kavaj
Kavaj
Väska
Klänning
Kappa
Kjol
Väska
Basker
Tyllkjol
Väska
Kavaj
Grön klänning
Klänning
Kappa
T-shirt
Klänning
Kavaj
Skjorta
Knytblus
Linne
Stickad klänning
Blus
Skjorta
Byxor
T-shirt
Vit blus
Klänning
Linne
Skjorta
Klänning
Kavaj
Klänning
Klänning
Sandaler
Skjorta
Pälsjacka
Klänning
Väska
Kavaj
Kappa
Klänning
Skjorta
Linne
Klänning
Väska
Blå klänning
Blus
T-shirt
Väska
Väska
Body
Kavaj
Kappa
Väska
Satinkjol
Väska
Byxor
Väska
Kostymbyxa
Kofta
Tröja
Klänning
Satinkjol
Jeans
Klänning
Byxor
Skjortklänning
Kavaj
Grå kavaj
Klännning
Kappa
Klänning
Kavaj
T-shirt
Kofta
Kofta
Klänning
Kavaj
Byxor
Skinnkjol
Klänning
Kavaj
Väska
Halsduk
Slipover vit
Kofta
Klänning
Kavaj
Kavaj
Sneakers
Kjol
Kofta
Skjorta
Kjol
Knytblus
Blus
Slipover
Cardigan
Slacks
Väska
Kofta
Slipover
Klänning
Klännning
Klänning
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Pullover
Kofta
Kofta
Svarta jeans
Topp
Plisserad kjol
Slingbacks
Boots
Gucciskärp
Väska
Skjorta
Väska
Klänning
Kofta
Kjol
Kofta
Kjol
Klänning

Utflykt till Romelåsen och Mossagården i Skåne

Idag har jag och Carl varit på utflykt tillsammans med våra vänner Jonas och Klara. Något jag gillar med Malmö och Skåne är att det är enkelt och går snabbt att komma utanför “storstadsmiljön”. Man behöver inte åka långt för att känna att man är på landet. Idag åkte vi till  The Lodge, men gick inte upp till själva konferensanläggningen utan parkerade endast där för att sedan ge oss ut på svampjakt på Romelåsen.

Romelåsen bjöd på riktigt fin miljö med skog och hagar. Kan verkligen rekommendera ett besök där, men dock inte för svampen då vi knappt hittade någon alls. Åker ni dit för att vandra rekommenderar jag även att ha bra skor. Vår utflykt blev ganska spontant och jag hann inte riktigt tänka igenom mitt klädval… Invigde iaf min nya kofta från Soaked som jag köpte i andra hand på Tradera för någon femtiolapp 🙂 Klackarna får dock stanna hemma nästa gång. Så typiskt mig att ha klackar överallt. På skogsvandring, på bergsklättring, på båtutflykt med mera 😉

Efter vandringen blev det ett besök på  Mossagården. Ekologisk gårdsbutik och café i jättemysig miljö. Vi började med att äta lunch på caféet. Jag och Carl åt en jättegod hemlagad gryta med grönkål, bondbönor, squash och andra ekologiska grönsaker. Rekommenderas! Jonas och Klara åt varsin smörgås som butiksägarna också gjorde i ordning på beställning. När vi var mätta gick vi till gårdsbutiken där vi handlade med oss grönkål och spetskål.

Efter utflykten blev det faktiskt direkt en tur till IKEA. Jag hade planer på att köpa en symaskin där för att påbörja mitt lära-mig-sy-egna-kläder-projekt. Tyvärr var den slut i lager, men som vanligt när man är på IKEA plockar man ändå med sig lite gott och blandat för strax över tusingen.

Kvällens planer är middag och bio på Spegeln i Malmö. Mer om det imorgon!

Några bilder från dagens utflykt:

 

Följ:

Kommentera


Looking for Something?