Annons: Shoppa min stil

Kjol
Väska
Blus
Kofta
Väska
Kjol
Tröja
Kavaj
Klänning
Skjorta
Klänning
Kofta
Kappa
Klänning
Cardigan
Skjortklänning
Grå kavaj
Skjorta
Kavaj
Ankelboots
Slingbacks
Klänning
T-shirt
Cape
Väska
Skjorta
Linne
Väska
Moschino väska
Klännning
Väska
Stövel
Kofta
Väska
Kjol
Byxor
Satinkjol
Byxor
Väska
Kavaj
Boots
Kappa
Kostymbyxa
T-shirt
Klänning
Blus
Jacka
Kappa
Kofta
Kavaj
Väska
Louis Vuitton väska
Slacks
Väska
Spegel
Kofta
Kavaj
Linne
Klänning
Pullover
Byxor
Sneakers
Väska
Tröja
Kappa
Väska
Kavaj
Klänning
Klänning
Byxor
Klänning
Linne
Väska
Kavaj
Kofta
Kjol
Kjol
Jacka
T-shirt
Skjorta
Klänning
T-shirt
Stenströms cardigan
Klännning
Skjorta
Väst
Klänning
Ganni diadem
Blus
Kappa
Slipover
Kavaj
Kofta
Kofta
Pullover
Skjorta
Väska
Kavaj
Väska
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Klänning
Kavaj
Bag
Knytblus
Kjol
Kånken
T-shirt
Väska
Kavaj
Halsduk
Kofta
Kappa
Steamer
Jeans
Kavaj
Pullover
Skjorta
Knytblus
Kofta
Kofta
Klänning
Basker
Stickad klänning
Knytblus
Klänning
Klänning
T-shirt
Klänning
Blus
Kofta
Kofta
Väska
Väska
Väska
Väska
Klänning
Vit blus
Klänning
Skjorta
Kavaj
Klänning
Pullover
Kappa
Tröja
örhängen
Kofta
Klänning
Halsduk
T-shirt
Rosa kostymbyxor
Pälsjacka
Klänning
Tory Burch
Kjol
Skinnkjol
40   321
54   409
43   426
59   511
43   482

Utflykt till Romelåsen och Mossagården i Skåne

Idag har jag och Carl varit på utflykt tillsammans med våra vänner Jonas och Klara. Något jag gillar med Malmö och Skåne är att det är enkelt och går snabbt att komma utanför “storstadsmiljön”. Man behöver inte åka långt för att känna att man är på landet. Idag åkte vi till  The Lodge, men gick inte upp till själva konferensanläggningen utan parkerade endast där för att sedan ge oss ut på svampjakt på Romelåsen.

Romelåsen bjöd på riktigt fin miljö med skog och hagar. Kan verkligen rekommendera ett besök där, men dock inte för svampen då vi knappt hittade någon alls. Åker ni dit för att vandra rekommenderar jag även att ha bra skor. Vår utflykt blev ganska spontant och jag hann inte riktigt tänka igenom mitt klädval… Invigde iaf min nya kofta från Soaked som jag köpte i andra hand på Tradera för någon femtiolapp 🙂 Klackarna får dock stanna hemma nästa gång. Så typiskt mig att ha klackar överallt. På skogsvandring, på bergsklättring, på båtutflykt med mera 😉

Efter vandringen blev det ett besök på  Mossagården. Ekologisk gårdsbutik och café i jättemysig miljö. Vi började med att äta lunch på caféet. Jag och Carl åt en jättegod hemlagad gryta med grönkål, bondbönor, squash och andra ekologiska grönsaker. Rekommenderas! Jonas och Klara åt varsin smörgås som butiksägarna också gjorde i ordning på beställning. När vi var mätta gick vi till gårdsbutiken där vi handlade med oss grönkål och spetskål.

Efter utflykten blev det faktiskt direkt en tur till IKEA. Jag hade planer på att köpa en symaskin där för att påbörja mitt lära-mig-sy-egna-kläder-projekt. Tyvärr var den slut i lager, men som vanligt när man är på IKEA plockar man ändå med sig lite gott och blandat för strax över tusingen.

Kvällens planer är middag och bio på Spegeln i Malmö. Mer om det imorgon!

Några bilder från dagens utflykt:

 

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?