Annons: Shoppa min stil

Boots
Skjorta
Väska
Linne
Kappa
Satinkjol
Knytblus
Kavaj
Klänning
Klännning
Klänning
Klänning
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Jeans
Klänning
Klänning
Väska
Kjol
Kavaj
Väska
Väska
Klänning
Kofta
Kavaj
T-shirt
Skjortklänning
Klänning
Skjorta
Väska
Pälsjacka
Byxor
Kofta
Väska
Klännning
Kappa
Klänning
Bag
Byxor
Kofta
Klänning
Väska
Kavaj
Klänning
Skjorta
Kofta
Rosa kostymbyxor
Kappa
Slacks
Kofta
T-shirt
Cardigan
T-shirt
Cape
Väska
Klänning
Väska
Pullover
Grå kavaj
Kavaj
Kofta
Kjol
Klänning
Pullover
Slingbacks
Klänning
T-shirt
Tröja
Kofta
Blus
Blus
Kavaj
Väska
Kappa
Vit blus
Stövel
Väska
Kofta
T-shirt
Plisserad kjol
Blå klänning
Linne med spets
Kofta
Sneakers
Cardigan
Tröja
Pullover
Basker
Plisserad kjol
Kofta
T-shirt
Svarta jeans
Kavaj
Tröja
Linne
Klänning
Skjorta
Sandaler
Byxor
Klänning
Kjol
Kofta
Blus
Klänning
Kjol
Kappa
Halsduk
Kofta
Skjorta
T-shirt
Skjorta
Kofta
Kavaj
Kjol
Väska
Kofta
Klänning
Kavaj
Väska
Linne
Skjorta
Kjol
Stickad klänning
Skinnkjol
Kavaj
T-shirt
Kostymbyxa
Slipover
Väska
Väska
Kappa
Kofta
Byxor
T-shirt
Pullover
Satinkjol
Ankelboots
Väska
Väska
Jeansjacka
Kavaj
Skjorta
Manolo Blahnik
Kavaj
Väst
Väska
Knytblus
Knytblus
Klänning
Kjol
Kjol
Grön klänning
Kavaj
38   235
41   312
55   374
21   206
54   331

Utflykt till Romelåsen och Mossagården i Skåne

Idag har jag och Carl varit på utflykt tillsammans med våra vänner Jonas och Klara. Något jag gillar med Malmö och Skåne är att det är enkelt och går snabbt att komma utanför “storstadsmiljön”. Man behöver inte åka långt för att känna att man är på landet. Idag åkte vi till  The Lodge, men gick inte upp till själva konferensanläggningen utan parkerade endast där för att sedan ge oss ut på svampjakt på Romelåsen.

Romelåsen bjöd på riktigt fin miljö med skog och hagar. Kan verkligen rekommendera ett besök där, men dock inte för svampen då vi knappt hittade någon alls. Åker ni dit för att vandra rekommenderar jag även att ha bra skor. Vår utflykt blev ganska spontant och jag hann inte riktigt tänka igenom mitt klädval… Invigde iaf min nya kofta från Soaked som jag köpte i andra hand på Tradera för någon femtiolapp 🙂 Klackarna får dock stanna hemma nästa gång. Så typiskt mig att ha klackar överallt. På skogsvandring, på bergsklättring, på båtutflykt med mera 😉

Efter vandringen blev det ett besök på  Mossagården. Ekologisk gårdsbutik och café i jättemysig miljö. Vi började med att äta lunch på caféet. Jag och Carl åt en jättegod hemlagad gryta med grönkål, bondbönor, squash och andra ekologiska grönsaker. Rekommenderas! Jonas och Klara åt varsin smörgås som butiksägarna också gjorde i ordning på beställning. När vi var mätta gick vi till gårdsbutiken där vi handlade med oss grönkål och spetskål.

Efter utflykten blev det faktiskt direkt en tur till IKEA. Jag hade planer på att köpa en symaskin där för att påbörja mitt lära-mig-sy-egna-kläder-projekt. Tyvärr var den slut i lager, men som vanligt när man är på IKEA plockar man ändå med sig lite gott och blandat för strax över tusingen.

Kvällens planer är middag och bio på Spegeln i Malmö. Mer om det imorgon!

Några bilder från dagens utflykt:

 

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?