Annons: Shoppa min stil

T-shirt
Väska
Boots
Väska
Kavaj
Kjol
Pälsjacka
Kofta
Kjol
Cardigan
Klänning
Klänning
Väska
Linne
Kofta
Pullover
Kavaj
T-shirt
Byxor
Kofta
Pullover
Kjol
Kavaj
Skjorta
Blus
Klänning
Sneakers
Kavaj
Kappa
Linne
Grå kavaj
Väska
Väska
Kappa
Skjorta
Skjorta
T-shirt
Skinnkjol
Klänning
Blus
Väska
T-shirt
Kofta
Knytblus
Slacks
Skjorta
Tröja
Kavaj
Skjorta
Knytblus
Knytblus
Jeans
Kavaj
Väska
Klänning
Rosa kostymbyxor
Tröja
Linne
Klännning
Skjortklänning
Kofta
Kostymbyxa
Slingbacks
Klänning
Ankelboots
T-shirt
Skjorta
Väska
Kofta
Satinkjol
Kavaj
Klännning
Kavaj
Kofta
Kavaj
Basker
Kofta
Väska
Kavaj
Klänning
Klänning
Väska
Kappa
Skjorta
Kavaj
Stövel
Väska
Kavaj
Byxor
Kofta
Väst
Väska
T-shirt
Vit blus
Kofta
Klänning
Pullover
Bag
Väska
Klänning
Kavaj
Kofta
Pullover
Kavaj
Blus
Kappa
T-shirt
Kavaj
Kjol
T-shirt
Väska
Klänning
Väska
Kofta
Väska
Klänning
Halsduk
Byxor
Slipover
Klänning
Klänning
Kappa
Klänning
Kofta
Kjol
Klänning
Stickad klänning
Kofta
Manolo Blahnik
Cape
Skjorta
Kappa
Kjol
Kjol
Väska
Väska
Tröja
Byxor
18   98
58   334
67   382
42   403
20   310

Utflykt till Romelåsen och Mossagården i Skåne

Idag har jag och Carl varit på utflykt tillsammans med våra vänner Jonas och Klara. Något jag gillar med Malmö och Skåne är att det är enkelt och går snabbt att komma utanför “storstadsmiljön”. Man behöver inte åka långt för att känna att man är på landet. Idag åkte vi till  The Lodge, men gick inte upp till själva konferensanläggningen utan parkerade endast där för att sedan ge oss ut på svampjakt på Romelåsen.

Romelåsen bjöd på riktigt fin miljö med skog och hagar. Kan verkligen rekommendera ett besök där, men dock inte för svampen då vi knappt hittade någon alls. Åker ni dit för att vandra rekommenderar jag även att ha bra skor. Vår utflykt blev ganska spontant och jag hann inte riktigt tänka igenom mitt klädval… Invigde iaf min nya kofta från Soaked som jag köpte i andra hand på Tradera för någon femtiolapp 🙂 Klackarna får dock stanna hemma nästa gång. Så typiskt mig att ha klackar överallt. På skogsvandring, på bergsklättring, på båtutflykt med mera 😉

Efter vandringen blev det ett besök på  Mossagården. Ekologisk gårdsbutik och café i jättemysig miljö. Vi började med att äta lunch på caféet. Jag och Carl åt en jättegod hemlagad gryta med grönkål, bondbönor, squash och andra ekologiska grönsaker. Rekommenderas! Jonas och Klara åt varsin smörgås som butiksägarna också gjorde i ordning på beställning. När vi var mätta gick vi till gårdsbutiken där vi handlade med oss grönkål och spetskål.

Efter utflykten blev det faktiskt direkt en tur till IKEA. Jag hade planer på att köpa en symaskin där för att påbörja mitt lära-mig-sy-egna-kläder-projekt. Tyvärr var den slut i lager, men som vanligt när man är på IKEA plockar man ändå med sig lite gott och blandat för strax över tusingen.

Kvällens planer är middag och bio på Spegeln i Malmö. Mer om det imorgon!

Några bilder från dagens utflykt:

 

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?