Annons: Shoppa min stil

Väska
Gucciskärp
Kavaj
Pullover
Kofta
T-shirt
Klänning
Väska
Skjorta
Pälsjacka
Kofta
Tröja
Klänning
Cape
Klänning
Väska
Kappa
Skjorta
Grön klänning
Klänning
Sandaler
Skinnkjol
Klänning
Ankelboots
Kappa
Pullover
Kjol
Skjorta
Slacks
Kappa
Plisserad kjol
Kavaj
Klännning
Skjorta
Kostymbyxa
Linne
Kavaj
Jeans
Klänning
Kavaj
Knytblus
Kavaj
Blus
Klänning
Knytblus
Klänning
Kjol
T-shirt
Kavaj
Satinkjol
Body
Byxor
Klänning
Byxor
Kavaj
T-shirt
Knytblus
Kofta
Väska
Väst
Väska
Skjorta
Pullover
Skjorta
Grå kavaj
Sneakers
Klänning
Satinkjol
Väska
Stickad klänning
Väska
Kjol
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Linne
Kappa
Kofta
Kjol
Kavaj
Klänning
Väska
Manolo Blahnik
Klännning
Kofta
Klänning
Kavaj
Klänning
Kofta
Byxor
Blå knytblus
Cardigan
Skjorta
Blå klänning
T-shirt
Blus
Stövel
Linne
Kofta
Pullover
Kappa
Klänning
Kofta
Kavaj
Kappa
T-shirt
T-shirt
Cape
Klänning
Skjorta
Väska
Kofta
Klänning
Klänning
Väska
Linne med spets
Halsduk
Kofta
Kjol
Klänning
Slipover
T-shirt
Skjortklänning
Väska
Kofta
Kavaj
Klänning
Kappa
Kofta
Vit blus
Klänning
Bag
T-shirt
Stickad klänning
Kavaj
Cardigan
Skjorta
Väska
Klänning
Väska
Väska
Slipover
Klänning
T-shirt
Slipover
Kjol
Boots
Tröja
Kjol
Tröja
Kavaj
Väska
Topp
Klänning
Slingbacks
Väska
Blus
Kofta
Väska
Kofta
Kjol
Plisserad kjol
Basker
Svarta jeans
Blus
Kofta
Kjol
Väska
Rosa kostymbyxor
T-shirt
Slipover vit
Slipover

Utflykt till Romelåsen och Mossagården i Skåne

Idag har jag och Carl varit på utflykt tillsammans med våra vänner Jonas och Klara. Något jag gillar med Malmö och Skåne är att det är enkelt och går snabbt att komma utanför ”storstadsmiljön”. Man behöver inte åka långt för att känna att man är på landet. Idag åkte vi till  The Lodge, men gick inte upp till själva konferensanläggningen utan parkerade endast där för att sedan ge oss ut på svampjakt på Romelåsen.

Romelåsen bjöd på riktigt fin miljö med skog och hagar. Kan verkligen rekommendera ett besök där, men dock inte för svampen då vi knappt hittade någon alls. Åker ni dit för att vandra rekommenderar jag även att ha bra skor. Vår utflykt blev ganska spontant och jag hann inte riktigt tänka igenom mitt klädval… Invigde iaf min nya kofta från Soaked som jag köpte i andra hand på Tradera för någon femtiolapp 🙂 Klackarna får dock stanna hemma nästa gång. Så typiskt mig att ha klackar överallt. På skogsvandring, på bergsklättring, på båtutflykt med mera 😉

Efter vandringen blev det ett besök på  Mossagården. Ekologisk gårdsbutik och café i jättemysig miljö. Vi började med att äta lunch på caféet. Jag och Carl åt en jättegod hemlagad gryta med grönkål, bondbönor, squash och andra ekologiska grönsaker. Rekommenderas! Jonas och Klara åt varsin smörgås som butiksägarna också gjorde i ordning på beställning. När vi var mätta gick vi till gårdsbutiken där vi handlade med oss grönkål och spetskål.

Efter utflykten blev det faktiskt direkt en tur till IKEA. Jag hade planer på att köpa en symaskin där för att påbörja mitt lära-mig-sy-egna-kläder-projekt. Tyvärr var den slut i lager, men som vanligt när man är på IKEA plockar man ändå med sig lite gott och blandat för strax över tusingen.

Kvällens planer är middag och bio på Spegeln i Malmö. Mer om det imorgon!

Några bilder från dagens utflykt:

 

Följ:

Kommentera


Looking for Something?