Annons: Shoppa min stil

Cardigan
Klänning
Pullover
Skinnkjol
Klänning
Kjol
Väska
Väska
Skjorta
Kavaj
Klänning
Kofta
T-shirt
Väska
Satinkjol
Kavaj
Ankelboots
Skjorta
Väska
Skjorta
Kofta
Blus
Klänning
Stövel
T-shirt
Väska
Väska
Sneakers
Kofta
Kavaj
Pullover
Kavaj
Väska
Väska
Klännning
Kappa
Byxor
Kjol
Skjortklänning
Väska
Väska
Blus
Stickad klänning
Väska
Kofta
Klänning
Kavaj
Kavaj
T-shirt
Linne
Kjol
Kjol
Kappa
T-shirt
Kavaj
Cape
Grå kavaj
Basker
Kofta
Skjorta
Väska
Klänning
Skjorta
Kofta
Kavaj
Skjorta
Linne
Halsduk
Kjol
Kavaj
Boots
Skjorta
Kofta
Kavaj
T-shirt
Kofta
Tröja
Kavaj
Klänning
Väst
Vit blus
Väska
Klänning
Kofta
Kavaj
Kappa
Klänning
Kjol
Klänning
Linne
Klänning
Skjorta
Kavaj
Väska
Tröja
Knytblus
Väska
Kjol
Rosa kostymbyxor
T-shirt
T-shirt
Klänning
Klänning
Klänning
Kappa
Väska
Knytblus
Pullover
Slingbacks
Kofta
Pullover
Manolo Blahnik
Klänning
Slipover
T-shirt
Kappa
Kavaj
Kofta
Kofta
Jeans
Tröja
Kostymbyxa
Byxor
Byxor
Slacks
Kofta
Kofta
Bag
Klänning
Pälsjacka
Kavaj
Knytblus
Väska
Byxor
Blus
Klännning
Väska
Kappa
16   89
57   333
67   382
42   403
20   310

Malmöfestivalen 

Som jag skrivit tidigare är jag egentligen inget fan av stadsfestivaler såsom Malmöfestivalen. Däremot gillar jag underhållning och musik så några visiter har jag gjort även nu under veckan. I tisdags drog jag och Carl dit med Adam och Christian. Först kollade vi Jake Bugg. Kom på att jag inte alls tittat igenom musikprogrammet för Malmöfestivalen och därmed helt missat att han skulle uppträda. Har ju haft hans låtar i mina Spotifylistor ett bra tag nu. Jag jade faktiskt inte alls koll på att han var en ung tonårsidol. Dessutom riktigt bra live.

Efter hans konsert gick vi vidare en snabbis till BrewDog Bar Malmö. Jag dricker ju inte öl, men själva lokalen var trevlig. Påminde om hipsterhaken i Köpenhamn. Vid halv tio skulle killarnas kompis Hjalmar uppträda. Han är cirkusartist! Riktigt coolt, och han och hans kompanjon var hur grymma som helst i Nollbollkontroll show. Underhållning på riktigt.

Även igår drog jag och Carl en sväng till festivalen för att hänga med Jonas som hade en kollega som spelar i hårdrockbandet Dust Bowl Jokies som uppträdde. Jag älskar faktiskt hårdrock så jag var nog den av oss som uppskattade själva musiken mest.

Några bilder nedan. Trevlig kväll! 


Jake Bugg på Malmöfestivalen, Stora scenen på Stortorget. 


Hjalmar på enhjuling med fiol och noter.

img_1416
Dust Bowl Jokies. 

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?