Annons: Shoppa min stil

Klänning
Klänning
Väska
Kavaj
Pullover
örhängen
Kavaj
Knytblus
Byxor
Kofta
Väst
Väska
Klännning
Kofta
Sneakers
Slacks
Cardigan
Kjol
Tröja
Skjorta
Klänning
Kofta
Klänning
Kofta
Cape
Klänning
Blus
Klänning
Ankelboots
Linne
Kjol
T-shirt
Klänning
Klänning
Kjol
Kofta
Skjorta
Skjortklänning
Skjorta
Slingbacks
Kjol
Halsduk
Kavaj
T-shirt
Grå kavaj
Skjorta
Knytblus
Väska
Väska
Pullover
Kappa
Jacka
Pullover
T-shirt
Jeans
Kavaj
Kavaj
Kofta
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Linne
Kjol
Väska
Väska
Kofta
Klänning
Kavaj
Byxor
T-shirt
Kavaj
Slipover
Klänning
Skjorta
Kappa
Kofta
Jacka
Boots
Blus
Skjorta
Kavaj
Klänning
Kofta
Kofta
Knytblus
Blus
Klänning
Skinnkjol
Väska
Väska
Klänning
Skjorta
Kavaj
Väska
Väska
Väska
Kofta
Kavaj
Kappa
Kjol
Kostymbyxa
Kappa
Väska
Halsduk
Skjorta
T-shirt
Klänning
Tröja
Kavaj
Klänning
T-shirt
Väska
Kavaj
Byxor
Kappa
Basker
Tröja
Kofta
T-shirt
Vit blus
Väska
Klänning
Kjol
Klänning
Pullover
Klännning
Klänning
Väska
Väska
Byxor
Kavaj
Väska
Kofta
Bag
Kavaj
Stickad klänning
Linne
Klänning
Kofta
Satinkjol
Klänning
Stövel
Väska
Blus
Klänning
Pälsjacka
Väska
Kappa
T-shirt
Kappa
18   201
41   349
49   373
55   507
24   465

Malmöfestivalen 

Som jag skrivit tidigare är jag egentligen inget fan av stadsfestivaler såsom Malmöfestivalen. Däremot gillar jag underhållning och musik så några visiter har jag gjort även nu under veckan. I tisdags drog jag och Carl dit med Adam och Christian. Först kollade vi Jake Bugg. Kom på att jag inte alls tittat igenom musikprogrammet för Malmöfestivalen och därmed helt missat att han skulle uppträda. Har ju haft hans låtar i mina Spotifylistor ett bra tag nu. Jag jade faktiskt inte alls koll på att han var en ung tonårsidol. Dessutom riktigt bra live.

Efter hans konsert gick vi vidare en snabbis till BrewDog Bar Malmö. Jag dricker ju inte öl, men själva lokalen var trevlig. Påminde om hipsterhaken i Köpenhamn. Vid halv tio skulle killarnas kompis Hjalmar uppträda. Han är cirkusartist! Riktigt coolt, och han och hans kompanjon var hur grymma som helst i Nollbollkontroll show. Underhållning på riktigt.

Även igår drog jag och Carl en sväng till festivalen för att hänga med Jonas som hade en kollega som spelar i hårdrockbandet Dust Bowl Jokies som uppträdde. Jag älskar faktiskt hårdrock så jag var nog den av oss som uppskattade själva musiken mest.

Några bilder nedan. Trevlig kväll! 


Jake Bugg på Malmöfestivalen, Stora scenen på Stortorget. 


Hjalmar på enhjuling med fiol och noter.

img_1416
Dust Bowl Jokies. 

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?