Annons: Shoppa min stil

Pullover
Väska
Väska
Kjol
Halsduk
Kavaj
Stickad klänning
Skjorta
Knytblus
T-shirt
Väska
Klänning
Kappa
T-shirt
Kofta
Skjorta
Linne
Väska
Kavaj
Kjol
Kavaj
Klänning
Kappa
Kofta
Louis Vuitton väska
Väska
Skjorta
Pullover
Rosa kostymbyxor
Pullover
Klänning
Väska
Kavaj
Väska
Halsduk
Kofta
Väska
Tröja
Klänning
Kavaj
Bag
Kavaj
Klänning
Väska
Ganni diadem
Kjol
Ankelboots
T-shirt
Kofta
Klänning
Kappa
Kofta
Moschino väska
Klänning
Kofta
T-shirt
Klänning
Kånken
Kofta
Jacka
Klänning
Väska
Väst
Klänning
Kofta
Knytblus
Byxor
Boots
Pälsjacka
Tory Burch
Kappa
Väska
Jeans
Skjortklänning
Klännning
Klänning
Klänning
Stenströms cardigan
Klänning
Kjol
Kappa
Jacka
Byxor
Klänning
Kjol
Cape
Linne
Klännning
Väska
Kavaj
Kofta
Linne
Sneakers
Väska
Slipover
Väska
Cardigan
Väska
Klänning
Väska
Blus
Klänning
Tröja
Skjorta
Kjol
Stövel
T-shirt
Skjorta
Skinnkjol
Skjorta
Kavaj
Klänning
Kofta
Blus
Kavaj
Tröja
Steamer
Klänning
Kappa
Klänning
Blus
Slacks
Slingbacks
Kappa
Kavaj
T-shirt
Skjorta
Väska
Blus
Byxor
Skjorta
Kavaj
Kavaj
Kostymbyxa
örhängen
Byxor
Kavaj
Kofta
Knytblus
Basker
Spegel
Kofta
Kavaj
T-shirt
Klänning
Kofta
Grå kavaj
Vit blus
Väska
Väska
Kjol
T-shirt
Pullover
Klänning
Satinkjol
Kavaj
Kofta
30   260
55   413
58   485
55   450
70   514

Tips: Mexikansk mat i Malmö

Är verkligen supernöjd med den här helgen som var! Även om man var rätt sliten efteråt så gav den samtidigt så mycket energi! Att få umgås med så många jag tycker om <3

I lördags spelade C volleyboll (helknasigt eftersom vi kalast till 03.30) men jag, Mina och Erik passade på att hänga lite på Malmöfestivalen som äger rum nu i stan. Det är kul att det händer grejer men jag är egentligen inget fan av maten som säljs i stånden (dessutom dyrt) eller att trängas med en massa folk. Vi tog det dock väldigt lugnt. Åt lunch på Zócalo som är en mexikansk restaurang mitt i centrum på Södra Vallgatan 3 i Malmö. Jag har insett att jag älskar mexikansk mat – mexikansk street food. Oftast prisvärt, SÅ gott och dessutom finns det ofta bra glutenfria alternativ på bröden maten serveras i, på eller med. Är ju en fördel (kanske till och med förutsättning) om man älskar koriander.

sall
Bild från Zocalo.se

Efter lunchen köpte vi kaffe och satte oss på trappan vid kanalen och chillade, jagade Pokémons och gaggade. Pokémon Go har ju blivit en kultur, nästan ett levnadssätt. Tillfälligt kanske, men tror att det för med sig mycket gott (motion, man kommer ut, man är social med andra spelare) men även en del ont som det mesta (ej alltid uppmärksam på trafik, mindre social i vissa sammanhang där inte spelandet är i centrum m.m.).

Vi vinkade av Erik vid fyratiden på Malmö C. Jag och Mina kände att vi inte riktigt hade fått nog av Mexikansk mat i Malmö utan bokade bord för tre på Eatery Social Taqueria, ännu en mexikansk restaurang i Malmö Live-området. Förutom god mat så skulle jag säga att atmosfären i den här restaurangen är helt fantastisk! Alltid när man är där känns det som att man är på helt rätt plats i stan. Det är fullt med liv, men bra avstånd mellan borden så det blir inte för grötigt. Älskar faktiskt hela det området, och inte direkt en nackdel att det ligger fem minuter från min och C:s lägenhet!:) Vi var lite trötta men njöt av nachos med guacamole och mjuka mexikanska tacos med olika fyllningar. MUMS! Även där finns glutenfria alternativ, men dubbelkolla innan du beställer då något som heter “majsbröd” även består av icke glutenfria ingredienser (jag frågade).

Bild från eaterysocial.se

Vi var så mätta efteråt att vi inte orkade någon efterrätt, och så trötta att vi gick direkt hem och la oss. Vi hade nog alla tre lite sömnbrist.

I söndags gick vi en lång promenad förbi Västra Hamnen i Malmö. Ett trevligt område, men tyvärr började det regna och då är det verkligen inte lika mysigt! Blåst och regn är ju den värsta kombinationen. Fina bostadskvarter och härligt med havet, men hade nog inte velat bo där på grund av vädret.


Carl spelade fotbollsmatch på kvällen, men jag och Mina kände ett shoppingsug och gjorde en visit på Emporia som ju har öppet till 20.00. För min del blev det ingen shopping, men Mina fyndade en del.

Kvällen och helgen avslutades med en riktigt klassisk film i soffan – I Hetaste Laget / Some Like It Hot med Marilyn Monroe. Alltså vilken snygg kvinna! Och filmen är faktiskt rolig.

Ikväll blir det nog en ny visit på Malmöfestivalen, denna gång för att kolla på C:s kompis som är cirkusartist!

Följ:

Lämna en kommentar

Kommentera


Söker du efter något?