Annons: Shoppa min stil

Skjorta
T-shirt
Klänning
Klänning
Kjol
Skinnkjol
Blus
Byxor
T-shirt
Klänning
Kavaj
Slingbacks
Kappa
Väska
Pullover
Klänning
Kavaj
Halsduk
Klänning
Stickad klänning
Väska
Kofta
Kavaj
Väska
T-shirt
Väska
Rosa kostymbyxor
Kofta
Väska
Klännning
Kavaj
Klänning
Kofta
Väska
Knytblus
Kofta
Väska
Skjorta
Kavaj
Väst
Väska
Linne
Kofta
Kavaj
Knytblus
Kavaj
Jeans
Linne
Kappa
Klänning
Kjol
T-shirt
Skjorta
Kofta
Kofta
Väska
Kavaj
T-shirt
Byxor
T-shirt
Slacks
Blus
Klänning
Byxor
Blus
Linne
Kjol
Klännning
Kappa
Pälsjacka
Kjol
Pullover
Väska
Grå kavaj
Tröja
Kavaj
Klänning
Kofta
Kappa
Klänning
Kavaj
Blus
Pullover
Klänning
Cardigan
Kofta
Klänning
Klänning
Kofta
Kappa
Slipover
Basker
Sneakers
Väska
Kofta
Kavaj
Kavaj
Satinkjol
Ankelboots
Skjortklänning
Kavaj
Väska
Klänning
T-shirt
Väska
Väska
Knytblus
Cape
Kappa
Vit blus
Kavaj
Klänning
Pullover
Kavaj
Kjol
Väska
Väska
Skjorta
Bag
Kofta
Väska
Skjorta
Kostymbyxa
Kofta
Väska
Väska
4   50
39   273
44   431
37   408
38   415

På jakt efter koftor och Pokémons

Som jag hoppats blev denna dagen mycket bättre, och lyckades även sova mer inatt! Det tar väl kanske något dygn innan man är back on track efter en tre veckor lång semester. Imorse kändes det som höst, så det blir nog till att ta på sig höstjackan framöver om det ska fortsätta såhär. Gör iofs inte så mkt eftersom jag har en jättefin ny höstkappa från Zara som jag fick av Carl i födelsedagpresent 🙂

Jag är i något slags super-shopping-mode nu. Hittar kläder jag vill ha överallt. Idag på lunchen gick jag en promenad och svängde in på Mango som jag såg hade rea. Självklart fastnar jag inte för rea-varorna och de hade så fina nya kläder så jag hade kunnat stanna där flera timmar. Kanske tur att min lunch bara varar en timme. Jag köpte iaf en fin beige kofta.

Jag har ju även blivit en Pokémon Go-nörd, så efter jobbet idag promenerade jag med klackar och kavaj till Triangeln för att jaga en sällsynt Pokémon som jag fått nys om genom den Facebook-grupp för Pokémon Go-spelare som jag joinat. The game is on. Tyvärr hittade jag inte den där Pokémon-figuren jag jagade, men fångade en annan som jag inte lyckats fånga innan. Nörd på riktigt.

Carl lagade världens godaste pasta ikväll, inspirerad av en jättegod rätt jag åt på en av restaurangerna vi besökte i NYC. De lagade riktigt genuin italiensk mat, och hade även glutenfria alternativ. Kolla bilden! Vacker och supergod maträtt!


Dagens jobb/Pokémon Go-outfit.
Älskar svart, beige och rosetter!
Kavaj från Filippa K, blus från Monki,
väska från Ralph Lauren


På Pokémonjakt genom fina Malmö. 


Dagens vackra och goda middag. Carl kan laga mat han! 

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?