Annons: Shoppa min stil

Kofta
Kofta
Byxor
Väska
Väska
Klänning
Väska
Blus
Linne
Pullover
Väska
Väst
Blus
Knytblus
Halsduk
Väska
Skjorta
Väska
Klänning
Kofta
T-shirt
Stövel
Klänning
Väska
Kavaj
Kjol
Skjorta
Kavaj
Pullover
Kjol
Manolo Blahnik
Väska
Kavaj
Kofta
Kjol
Satinkjol
Väska
Stickad klänning
Kappa
Basker
Jeans
Kofta
Kofta
Linne
Klänning
Blus
Kappa
Väska
Väska
Väska
Kofta
Väska
Kavaj
Tröja
Slipover
Slingbacks
Klänning
Tröja
Klänning
Kjol
Ankelboots
Boots
Kofta
Klänning
Kavaj
Kofta
Kjol
T-shirt
Kavaj
Pullover
Kofta
Klännning
Knytblus
Klänning
Kavaj
T-shirt
Pälsjacka
Kappa
T-shirt
Skjorta
Skjortklänning
Cardigan
Kofta
Kavaj
Klänning
Byxor
Cape
Sneakers
Väska
Byxor
Klänning
Rosa kostymbyxor
Vit blus
Kavaj
Skjorta
Väska
Kavaj
Tröja
Kofta
Klänning
Klänning
Bag
Kavaj
Väska
Klänning
Kjol
Klänning
Kofta
Väska
Kappa
T-shirt
Kofta
Skjorta
T-shirt
Slacks
Kavaj
Kostymbyxa
Skjorta
Pullover
Byxor
Kappa
Klänning
Linne
Väska
Kavaj
T-shirt
Grå kavaj
Knytblus
Kavaj
Kappa
Kavaj
Skjorta
Skjorta
T-shirt
Skinnkjol
Kjol
Klänning
Klännning
52   299
105   355
70   442
89   471
68   592

På jakt efter koftor och Pokémons

Som jag hoppats blev denna dagen mycket bättre, och lyckades även sova mer inatt! Det tar väl kanske något dygn innan man är back on track efter en tre veckor lång semester. Imorse kändes det som höst, så det blir nog till att ta på sig höstjackan framöver om det ska fortsätta såhär. Gör iofs inte så mkt eftersom jag har en jättefin ny höstkappa från Zara som jag fick av Carl i födelsedagpresent 🙂

Jag är i något slags super-shopping-mode nu. Hittar kläder jag vill ha överallt. Idag på lunchen gick jag en promenad och svängde in på Mango som jag såg hade rea. Självklart fastnar jag inte för rea-varorna och de hade så fina nya kläder så jag hade kunnat stanna där flera timmar. Kanske tur att min lunch bara varar en timme. Jag köpte iaf en fin beige kofta.

Jag har ju även blivit en Pokémon Go-nörd, så efter jobbet idag promenerade jag med klackar och kavaj till Triangeln för att jaga en sällsynt Pokémon som jag fått nys om genom den Facebook-grupp för Pokémon Go-spelare som jag joinat. The game is on. Tyvärr hittade jag inte den där Pokémon-figuren jag jagade, men fångade en annan som jag inte lyckats fånga innan. Nörd på riktigt.

Carl lagade världens godaste pasta ikväll, inspirerad av en jättegod rätt jag åt på en av restaurangerna vi besökte i NYC. De lagade riktigt genuin italiensk mat, och hade även glutenfria alternativ. Kolla bilden! Vacker och supergod maträtt!


Dagens jobb/Pokémon Go-outfit.
Älskar svart, beige och rosetter!
Kavaj från Filippa K, blus från Monki,
väska från Ralph Lauren


På Pokémonjakt genom fina Malmö. 


Dagens vackra och goda middag. Carl kan laga mat han! 

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?