Annons: Shoppa min stil

Blus
Kofta
Cape
Kavaj
Skjorta
Väska
Kappa
Tröja
Klänning
Pullover
Boots
Kofta
Slipover
Kostymbyxa
Kavaj
Kavaj
Kappa
Klänning
Knytblus
Kofta
Klänning
Skjorta
Klänning
Kjol
Blus
Kjol
Kofta
Väska
Väska
Basker
Kofta
Klänning
Väska
Manolo Blahnik
Ankelboots
Tröja
Kjol
Kofta
Knytblus
Klänning
Skjortklänning
Kjol
Väst
Byxor
Bag
Väska
Stövel
Slingbacks
Skinnkjol
Knytblus
Kavaj
Tröja
Kofta
Byxor
Kofta
Stickad klänning
Linne
Skjorta
Kofta
Väska
Pullover
Blus
Väska
T-shirt
Kavaj
Klänning
Slacks
Kofta
Väska
Kavaj
Klänning
Skjorta
Klänning
Klänning
Kofta
T-shirt
Skjorta
Skjorta
T-shirt
Kavaj
Väska
Väska
Kappa
Klänning
Skjorta
Kappa
Kappa
Kjol
Kavaj
Klänning
Kavaj
Klännning
Linne
Klänning
Väska
Halsduk
Kappa
Väska
T-shirt
Väska
T-shirt
Sneakers
Satinkjol
Klänning
Cardigan
T-shirt
Jeans
Kjol
Kavaj
Väska
Klänning
Grå kavaj
Byxor
Klänning
Väska
Kavaj
Klännning
Kofta
Vit blus
Väska
Rosa kostymbyxor
Linne
Pullover
Kavaj
Skjorta
Pälsjacka
Byxor
Kavaj
Väska
Kofta
Pullover
Väska
Kavaj
Kavaj
T-shirt
Kofta
T-shirt
Kjol
38   227
65   446
30   396
33   385
23   299

Inte min dag idag…

Första jobbdagen efter semestern. Varför såg jag inte till att vända tillbaka dygnet några dagar innan arbetslivet drog igång igen?  Somnade inte förrän efter 02 inatt, och var riktigt trött när klockan ringde i morse fyra timmar tidigare än jag blivit van vid.  Hade ju införskaffat ny fin kalender från Kate Spade New York, hade kommit på lite idéer under semestern jag tänkt testa redan idag, och fyllt på garderoben med nya fina jobbkläder. Men nej, den här dagen blev inte bättre trots allt det. Inget flow med någonting. Inte min dag helt enkelt.

När jag kom hem bestämde jag mig för att ta en promenad i ett försök att varva ner. Gick sådär. Frös. Det börjar bli höst ute känns det som. Carl kom hem vid åtta men nu är han och spelar fotbollsmatch med sitt korplag.

Nu ska jag sluta deppa. Nya tag imorgon helt enkelt!


Blus och byxor från Uniqlo
– min nya favoritbutik!


Min nya kalender från Kate Spade.
En födelsedagspresent till mig själv!


Högst upp i det här huset jobbar jag!
Tur att det finns hiss… 

Följ:

Lämna en kommentar

  1. 9 augusti, 2016 / 10:02

    Åå träningströjan ser ju urskön ut!

    • 9 augusti, 2016 / 11:57

      Den är mycket mjuk och skön, från H&M 🙂 Älskar deras träningskläder! Väldigt sköna och prisvärda.

Kommentera


Söker du efter något?