Annons: Shoppa min stil

Slacks
Kappa
Väska
Kofta
T-shirt
Väska
Kjol
Cape
Skjortklänning
Väska
Ankelboots
Kjol
Kofta
Kavaj
Väska
Kjol
Pälsjacka
Kofta
Väska
Kavaj
Blus
Klännning
Kavaj
Klänning
Skjorta
Väska
Väska
Kavaj
Väska
Skjorta
T-shirt
Pullover
Kofta
Byxor
Blus
Klänning
Kappa
Klänning
Satinkjol
Cardigan
Kofta
Klänning
Kofta
Kofta
Väska
Väska
Knytblus
Byxor
Slipover
Stickad klänning
Knytblus
Kofta
Tröja
Kappa
Kofta
Halsduk
Kofta
Kavaj
Väska
Kavaj
Väska
Klänning
Väska
Klänning
Kofta
Linne
Väska
Blus
Byxor
Linne
Klännning
Klänning
Kavaj
Rosa kostymbyxor
T-shirt
Grå kavaj
Klänning
Slingbacks
Kavaj
Pullover
Klänning
Kavaj
Kofta
T-shirt
Kavaj
Kofta
Blus
Kappa
Väska
Klänning
Väska
Skjorta
Knytblus
Kavaj
T-shirt
Kjol
Kavaj
Basker
Pullover
T-shirt
Väska
Linne
Klänning
Skinnkjol
Sneakers
Väska
Pullover
Jeans
Skjorta
Väst
Kavaj
Kavaj
Kostymbyxa
Väska
Kjol
Klänning
Kavaj
Vit blus
Klänning
Klänning
Klänning
Bag
Kappa
Skjorta
T-shirt
Kappa
4   50
39   273
44   431
37   408
38   415

Walk in closet – kläder och accessoarer i min garderob

Har ju haft semester i tre veckor och i stort sett varit bortrest under hela tiden. Idag kände jag att det var dags att ta tag i att tvätta och städa hela lägenheten för att komma i ordning innan arbetslivet drar igång igen. Som vanligt bestämde jag mig för att börja med min garderob. Som vanligt slutade det med att jag bestämde mig för att organisera HELA utrymmet och det tog hela dagen.

Det blev alltså ingen storstädning av hela lägenheten, men lyckades i alla fall rensa bort en hel del kläder, skor och väskor som jag inte använder och dessutom få det riktigt fint i min lilla walk in closet. Jag brukar hänga favoritplaggen längst fram så de syns mest. Som min vita klänning, svarta blus och vita kavaj med svarta detaljer. Sedan kan man “stänga in” T-shirts, jeans och annat i byrålådorna.

Frågan är bara vad jag ska göra av allt jag rensat ut. Blir nog Tradera och/eller Swop Shop.

Trevlig helg på er!

Några bilder:

Följ:

Lämna en kommentar

 1. 1 juni, 2017 / 09:06

  Gud så fint!! Tack för inspiration och för att du tipsade mig om din blogg! ♥

  • 1 juni, 2017 / 09:32

   Tack så mycket! Vad kul!:) jag är alltid på jakt efter garderobsinspo ☺️☺️

 2. Johanna Hellström
  9 juli, 2017 / 23:17

  Hur stor är din walk-in closet? Jag funderar på hur många kvadratmeter man behöver?

  • Maria Busck
   Författare
   10 juli, 2017 / 11:39

   Skulle gissa 1,5 * 2 m ungefär. Den är OK stor men man vill alltid ha större såklart ?

Kommentera


Söker du efter något?