Annons: Shoppa min stil

Väska
Kappa
Blus
Väst
Kofta
Skjorta
Skjorta
Kofta
T-shirt
Pullover
T-shirt
Klännning
Kofta
Skjorta
Kavaj
Väska
T-shirt
Boots
Väska
Pullover
Kjol
Kjol
Klänning
Pullover
Stövel
Byxor
Kofta
Kavaj
Slingbacks
Cardigan
Skjorta
Pälsjacka
Byxor
Klännning
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Satinkjol
T-shirt
Kjol
Kjol
Kofta
Kjol
Väska
Klänning
Klänning
Väska
Klänning
Kavaj
Klänning
T-shirt
Sneakers
Kavaj
Linne
Kofta
Cape
Blus
Klänning
Väska
Manolo Blahnik
Skinnkjol
Väska
Klänning
Kavaj
Linne
Blus
Kappa
T-shirt
Klänning
Väska
Kappa
T-shirt
Byxor
Knytblus
Basker
Väska
Klänning
Kavaj
Pullover
Väska
Halsduk
Kappa
Väska
Tröja
Kavaj
Kofta
Stickad klänning
Linne
Skjorta
Kjol
Klänning
Slacks
Skjorta
Kofta
Kjol
Väska
Kofta
Slipover
Skjorta
Väska
Kavaj
Klänning
Kofta
Klänning
Kavaj
Väska
Klänning
Kofta
Tröja
Väska
Skjortklänning
Byxor
Knytblus
Kofta
Rosa kostymbyxor
Klänning
Kavaj
Jeans
Väska
Kappa
Klänning
Väska
Tröja
Kavaj
Vit blus
Grå kavaj
Skjorta
T-shirt
Ankelboots
Kavaj
Knytblus
Bag
Kofta
Kappa
Klänning
Väska
Kostymbyxa
Kofta
31   193
62   419
45   350
40   404
64   379

Walk in closet – kläder och accessoarer i min garderob

Har ju haft semester i tre veckor och i stort sett varit bortrest under hela tiden. Idag kände jag att det var dags att ta tag i att tvätta och städa hela lägenheten för att komma i ordning innan arbetslivet drar igång igen. Som vanligt bestämde jag mig för att börja med min garderob. Som vanligt slutade det med att jag bestämde mig för att organisera HELA utrymmet och det tog hela dagen.

Det blev alltså ingen storstädning av hela lägenheten, men lyckades i alla fall rensa bort en hel del kläder, skor och väskor som jag inte använder och dessutom få det riktigt fint i min lilla walk in closet. Jag brukar hänga favoritplaggen längst fram så de syns mest. Som min vita klänning, svarta blus och vita kavaj med svarta detaljer. Sedan kan man “stänga in” T-shirts, jeans och annat i byrålådorna.

Frågan är bara vad jag ska göra av allt jag rensat ut. Blir nog Tradera och/eller Swop Shop.

Trevlig helg på er!

Några bilder:

Följ:

Lämna en kommentar

 1. 1 juni, 2017 / 09:06

  Gud så fint!! Tack för inspiration och för att du tipsade mig om din blogg! ♥

  • 1 juni, 2017 / 09:32

   Tack så mycket! Vad kul!:) jag är alltid på jakt efter garderobsinspo ☺️☺️

 2. Johanna Hellström
  9 juli, 2017 / 23:17

  Hur stor är din walk-in closet? Jag funderar på hur många kvadratmeter man behöver?

  • Maria Busck
   Författare
   10 juli, 2017 / 11:39

   Skulle gissa 1,5 * 2 m ungefär. Den är OK stor men man vill alltid ha större såklart ?

Kommentera


Söker du efter något?