Annons: Shoppa min stil

Svarta jeans
Kjol
Klänning
Kappa
Slipover
Kjol
Kofta
Byxor
Basker
T-shirt
Klänning
T-shirt
Blå knytblus
Klänning
Plisserad kjol
Linne med spets
Cape
Skjorta
T-shirt
Kavaj
Väska
Kavaj
Bag
Knytblus
Tröja
Blus
Kavaj
Kavaj
Stövel
Slingbacks
Byxor
Kappa
Kjol
Väska
Pullover
Kavaj
Skinnkjol
Väst
Klänning
tröja
Skjorta
Pullover
Tröja
Kjol
Kjol
Slacks
Kappa
Kavaj
Kappa
Byxor
Klänning
Cape
Väska
Blå klänning
Slipover
Stickad klänning
Cardigan
Pullover
Klänning
Kjol
Tröja
Blus
Klänning
Klänning
Kofta
Kofta
Väska
Skjorta
T-shirt
Kofta
tröja
Kofta
Kappa
Pullover
Skjorta
Kjol
Kavaj
Blus
Kjol
Topp
Kofta
Kofta
Klänning
Klännning
Klänning
Skjorta
Väska
Satinkjol
Slipover
Väska
Klänning
Kjol
Klänning
Tweedkavaj
Boots
Väska
Kofta
Linne
Kappa
Topp
Manolo Blahnik
Väska
Ankelboots
Klänning
Kavaj
Väska
Knytblus
Linne
Kavaj
Kavaj
Klänning
Body
Kofta
Kostymbyxa
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Klänning
Kappa
Jacka
Plisserad kjol
Klännning
T-shirt
klänning
Kavaj
Tweedklänning
Linne
Skjorta
Byxor
Klänning
Kofta
Tröja
Klänning
Knytblus
Grå kavaj
Kavaj
Klänning
Kavaj
Klänning
Stickad klänning
Väska
Slipover
Vit blus
Blus
Knytblus
Kavaj
Gucciskärp
Kavaj
Väska
Kofta
Sneakers
Satinkjol
Pälsjacka
Skjorta
Väska
T-shirt
Klänning
Knytblus
Jeans
Kappa
Tröja
Väska
Väska
Klänning
Kofta
Väska
Halsduk
Skjorta
Kjol
Klänning
Linne
Väska
Skjorta
T-shirt
Väska
T-shirt
T-shirt
Linne
Kofta
Kjol
Kofta
Sandaler
Trench coat
Grön klänning
Kavaj
Cardigan
Kofta
Klänning
T-shirt
Slipover vit
Blus
Kofta
Kjol
Väska
Skjortklänning

Swop Shop i Malmö – klädbytarbutik

Ni som känner mig vet att jag älskar att fynda på second hand och loppis, och framför allt i vintagebutiker- och marknader. Man kan ju hitta vad som helst som någon annan känt inte passar och därför valt att sälja vidare, själv eller genom förmedlare. Dessutom är det ju superbra för miljön, att återanvända kläder, accessoarer, inredning, böcker m.m.!

Som jag skrev i mitt första inlägg i den här bloggen så kommer jag att tipsa om några av mina smultronställen här i Malmö. Det kan vara fina platser, caféer, restauranger, butiker eller annat. Idag kommer dagens första tips på butik som jag absolut tycker att ni ska besöka om ni bor i eller har vägarna förbi Malmö!

Butiken heter Swop Shop och håller till på Caroli i centrala Malmö. Det är helt enkelt en second hand/klädbytarbutik där man både kan lämna in, köpa och byta till sig kläder och accessoarer.  Jag fick nys om butiken genom att jag träffade ägaren Jane på ett mingel som arrangerades av Tillväxt Malmö och jag tyckte att det verkade jättekul! Jag gick dit för första gången bara några dagar efteråt.

Nu har jag ”Swoppat” i ungefär ett år. Jag har både lämnat in och köpt/bytt till mig en hel del kläder! Det jag lämnat in har varit plagg som jag inte använde på grund av att de inte matchar min stil, jag gillade inte färgen eller modellen/storleken inte passade mig. På Swop Shop har de ett poängsystem som innebär att du lämnar in t.ex en jacka, som personalen sedan värderar och ger ett visst antal hjärtan (Swop Shops valuta), samt ett vanligt pris, som sedan märks ut på jackan. Jag som medlem i Swop Shop har då ”samlat in” det antalet hjärtan på mitt konto och kan använda dem till att handla andra plagg i butiken. Andra medlemmar kan gå in i butiken och köpa min jacka för det antalet hjärtan jackan värderats till, som då dras från deras Swop Shop-konto. Då jackan även har ett värde i SEK kan även icke medlemmar gå in i butiken och köpa den för pengar, som i vilken butik som helst.

 
Jag tycker i alla fall att det är både roligt och givande. Man kan ju dyka på lite vad som helst där inne som någon annan lämnat in. Man betalar en ynka inlämningsavgift. Det är väl värt det, då det ändå kostar lite för dem att ha lokalen, personal m.m.

Då jag lämnat in en del har jag samlat på mig många hjärtan och har kunnat göra några riktiga fynd! I våras kunde jag Swoppa till mig en kavaj från Mexx – utan att betala en enda krona. Jag betalade BARA med hjärtan jag fått genom att lämna in kläder som jag ändå aldrig använde. Igår var jag där och kunde byta till mig ett MOSCHINO-skärp. De kostar ju över 2000 SEK nytt men nu på second hand och tack vare att jag hade så många hjärtan betalade jag 0 SEK för det. FYND!

Du hittar Swop Shop på Caroli här i Malmö, på Själbodgatan 2C. Imorgon är dessutom sista dagen på deras 3-årsjubileum där man får 25% rabatt på inlämningsavgiften om man anmäler sig till eventet på Facebook – HÄR! Läs mer om Swop Shop på deras hemsida – HÄR! Och nej detta är inget sponsrat blogginlägg, utan ett genuint tips på en av mina favoritbutiker här i Malmö. Ett av mina smultronställen mitt i stan!

Avslutar detta blogginlägg med några bilder på mina fynd hos Swop Shop i Malmö:  

1. MOSCHINO-skärpet. Nypris ca 2500 SEK. Mitt pris på Swop Shop: 0 SEK.2. MEXX Kavaj, nypris 1000-1200 SEK. Mitt pris på Swop Shop: 0 SEK

   

 

Följ:

Kommentera


Looking for Something?