Annons: Shoppa min stil

Kofta
Byxor
T-shirt
Byxor
Kavaj
Kavaj
Linne
Pullover
Väska
Klänning
Väska
Kjol
Klänning
Väska
Tröja
Slipover
Byxor
Kavaj
T-shirt
Cape
Väska
Linne
Slingbacks
Kavaj
Kjol
Väska
Kjol
Klänning
Satinkjol
Väska
Pullover
Klännning
Kofta
Kappa
Kavaj
Klänning
Knytblus
Kofta
Halsduk
Klänning
Klänning
Knytblus
T-shirt
Klänning
Blus
Jeans
Byxor
Väska
Vit blus
Kavaj
Klänning
Skjorta
Kjol
Kappa
Pullover
Klänning
Kostymbyxa
Klänning
Kavaj
Skjorta
Bag
T-shirt
Kofta
T-shirt
Grå kavaj
Klänning
Klänning
Skjorta
Stövel
Skjorta
Kofta
Skjorta
Kappa
Stickad klänning
Kofta
Skjorta
Kavaj
Väska
Väska
Tröja
Ankelboots
Väska
Kappa
Väska
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Kofta
Linne
Kofta
Väska
Kavaj
Kofta
Klänning
Väska
Kofta
Väska
Kappa
Skjorta
Kofta
Kjol
Boots
Skjorta
Slacks
Pullover
Väst
Skinnkjol
Kjol
Pälsjacka
Väska
Klännning
Kappa
Klänning
T-shirt
Manolo Blahnik
Kofta
Tröja
Väska
Blus
Skjortklänning
Cardigan
Knytblus
T-shirt
Sneakers
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Kofta
Kofta
Blus
Klänning
Rosa kostymbyxor
Basker
Väska
Klänning
Kjol
Väska
16   79
38   276
64   349
67   441
73   425

Ny blogg – igen 

Jag har alltid bloggat, från dagen då ordet blogg kom till. Eller egentligen längre än så, då det började redan när man kunde skriva dagboksinlägg på Lunarstorm. Innan det skrev jag i en vanlig manuell dagbok. En hemlig med lås. Tror jag hade min första sådan när jag var sju-åtta år. Hur som helst så känner jag mig lite naken när jag inte bloggar så nu har jag startat ännu en ny blogg som kommer att vara lite mer generell. Helt enkelt om livet i Malmö, och med lite tips på butiker, restauranger och andra smultronställen jag hittar som jag vill dela med mig av. Mina intressen för inredning, mode, design kommer såklart också att märkas av tydligt.

Välkommen att följa!

bild1 bild3

Följ min blogg med Bloglovin

Följ:
Dela

Lämna en kommentar

  1. Britt-Marie Busck
    5 augusti, 2016 / 17:09

    Det blir roligt att följa din blogg och något av ditt liv i Malmö

Kommentera


Söker du efter något?