Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Boots
Knytblus
Kavaj
Skjorta
T-shirt
Kavaj
Kofta
Byxor
Väska
Satinkjol
Jeans
Blus
Vit blus
Slacks
Stövel
Kavaj
Kappa
Väska
Klänning
Linne
Kofta
Kofta
Klänning
Pullover
Klänning
Byxor
Linne
Skjorta
Väska
Väska
Klänning
Kofta
Blus
Väska
Rosa kostymbyxor
Halsduk
Väska
Pullover
Väska
Kavaj
Kofta
Väska
T-shirt
Skinnkjol
Grå kavaj
Väska
Kavaj
T-shirt
Skjorta
Väska
Klänning
Väska
Byxor
Kofta
Kofta
Tröja
Kavaj
Väska
Pullover
Linne
Väska
T-shirt
Klänning
Kappa
Kappa
Kavaj
Kofta
Skjorta
Klänning
Kavaj
Väst
Kavaj
Klänning
Kjol
Väska
T-shirt
Kofta
Kavaj
Basker
Kjol
Kostymbyxa
T-shirt
Klänning
Kofta
Skjorta
Kofta
Stickad klänning
Pälsjacka
Väska
T-shirt
Manolo Blahnik
Skjorta
Skjorta
Knytblus
Kjol
Kavaj
Kjol
Kappa
Kjol
Slingbacks
Klännning
Klännning
Skjortklänning
Klänning
Väska
Kappa
Pullover
Klänning
Knytblus
Klänning
Kjol
Kavaj
Kofta
Väska
Kavaj
Kjol
Klänning
Skjorta
Tröja
Blus
Kofta
Sneakers
Cardigan
Kavaj
T-shirt
Kofta
Väska
Slipover
Cape
Tröja
Ankelboots
Kappa
Klänning
Bag
Klänning
Klänning
Byxor
38   227
65   446
30   396
33   385
23   299

Ny blogg – igen 

Jag har alltid bloggat, från dagen då ordet blogg kom till. Eller egentligen längre än så, då det började redan när man kunde skriva dagboksinlägg på Lunarstorm. Innan det skrev jag i en vanlig manuell dagbok. En hemlig med lås. Tror jag hade min första sådan när jag var sju-åtta år. Hur som helst så känner jag mig lite naken när jag inte bloggar så nu har jag startat ännu en ny blogg som kommer att vara lite mer generell. Helt enkelt om livet i Malmö, och med lite tips på butiker, restauranger och andra smultronställen jag hittar som jag vill dela med mig av. Mina intressen för inredning, mode, design kommer såklart också att märkas av tydligt.

Välkommen att följa!

bild1 bild3

Följ min blogg med Bloglovin

Följ:
Dela

Lämna en kommentar

  1. Britt-Marie Busck
    5 augusti, 2016 / 17:09

    Det blir roligt att följa din blogg och något av ditt liv i Malmö

Kommentera


Söker du efter något?